Thuisleven.com > Huishouden > Elisabeth agenda 2020.

Elisabeth agenda 2020.

De onbezorgdheid van een kind is een prachtig gegeven. En wellicht een verlangen van velen volwassenen. Een agenda waarbij je je afspraken op kunt schrijven, maar ook een oefening krijgt in onbezorgdheid klinkt dan ook als muziek in de oren! Ik laat je zien welke agenda deze kans biedt, lees gezellig mee.

“Geduld, het vermogen om te wachten en te vertrouwen, is het meest krachtige water in deze wereld is.”

Doe de dingen met aandacht.

Je concentreren op je dagelijkse handelingen leidt af van het getob in je hoofd. Schrijf daarom de afspraken op zodat je deze afspraken uit je hoofd kunt zetten. Zo heb je meer aandacht om de dingen die je moet doen, met volledige aandacht te doen. Maak ook elke dag een moment vrij om je hoofd juist de vrije loop te geven. Neem op die momenten bijvoorbeeld je verdriet serieus.

“Piekeren lost de problemen van morgen niet op en doet niets af aan het verdriet van gisteren, maar het verlamt je vandaag.”

Elisabeth agenda.

De agenda is een compacte agenda die voorzien is van een ringband. Elke dagen van de week staan in een mooi weekoverzicht en in dat weekoverzicht vind je een mooie quote die je aan het denken zet. Er is genoeg schrijfruimte, echter omdat de agenda niet is voorzien van vele lijntjes kun je er ook makkelijk in tekenen, plakken of kleuren. Laat die creatieve geest dus maar lekker de vrije loop gaan.

“Laat de hoop U blij maken.”

Informatie.

Elisabeth agenda 2020
Redacteur: Thea Westerbeek
Illustrator: Tineke Verhoeff
ISBN: 9789492831279
Uitgeverij: Royal Jongbloed / Elisabethbode

Wij hebben vaker boeken gerecenseerd van Royal Jongbloed

Lees ook:

Ik, Ikzelf ben het die u bemoedigt…

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

2 reacties

  • Mooi! Ik ben nog op zoek naar een agenda voor 2020. Teveel keus denk ik ;-). Inmiddels stromen de agendapunten ook voor dat jaar binnen. Dit is een kanshebber, ik hou ervan, lekker rustig!