Thuisleven.com
Thuisleven.com > Persoonlijk > DISNEY – Agenda Winnie de Poeh 2019.

DISNEY – Agenda Winnie de Poeh 2019.

Sinds ik een Iphone heb, maak ik gebruik van een digitale agenda. Niet alleen erg handig omdat ik zo ook al mijn afspraken kan zien zodra ik inlog op mijn laptop, maar ook als ik onderweg ben en wil weten wat ik morgen moet doen en waar ik dan moet zijn. Toch is het mij al een paar keer overkomen dat de afspraken niet helemaal goed erin staan of ik dingen dubbel plan omdat ik schijnbaar toch iets fout heb gedaan. Daarom ben ik dan ook op zoek gegaan naar een alternatief. Het zal je waarschijnlijk niks verbazen dat het een papieren agenda geworden is. Weliswaar een agenda Disney Winnie de Poeh 2019 versie…

Wie schrijft die blijft.

Wat ik heel erg aan mijzelf merk ik dat ik heel graag schrijf. Vooral to-do lijstjes zijn favoriet, uiteraard met genoeg ruimte om af te kunnen vinken. Boodschappenlijstjes daarentegen is geheel overbodig, zodra ik een winkel in stap koop ik schijnbaar wat ik op dat moment nodig acht. En als ik met honger de winkel in stap is gangpad 5 en 6 geheel van mij…
Dus op het to-do lijstje staat dat ik pas na het eten boodschappen mag doen. LOL.

Agenda Winnie de Poeh.

Voor mij is het heel belangrijk om een agenda in de tas te hebben die niet te klein is, en zeker niet te groot. Gepriegel in kleine ruimtes vind ik verschrikkelijk maar een grote en zware agenda om mee te zeulen vind ik ook tien keer niks. Met een breedte van 13 cm en een hoogte van 20 cm is dit een prima zakagenda.

De agenda heeft een harde bruine kaft met daarop een leuke Winnie de Poeh illustratie en bijpassende tekst: “A perfect day for doing nothing”. Die titel spreekt mij behoorlijk aan, aangezien de to-do lijstjes soms iets te lang zijn…

Afijn in de agenda zie je, behalve op de eerste en laatste dubbele pagina, geen enkele afbeelding van Winnie de Poeh (of vriendjes) terug komen. Het is daarom echt een agenda voor volwassenen, of kinderen die niet graag afgeleid willen worden door allerlei onzinnigheden.

De agenda bestaat uit een dubbele pagina waarop de 7 dagdelen staan. De schrijfruimte is bij alle dagen hetzelfde, dus ook op zaterdag en zondag. Dat maakt deze agenda ook zo prettig.

Lees ook:

Maak jij gebruik van een papieren agenda?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Ja, ik blijf altijd gebruik maken van een papieren agenda, dat vind ik wel zo handig.
    Hij ligt bij ons naast de vast telefoon en daar schrijf ik alle afspraken in.
    In mijn tas heb ik een heel kleintje en schrijf daar de afspraken in die ik onderweg maak. Daarna schrijf ik ze ook nog in de grote, die voor elke dag een pagina heeft. Zo handig, veel ruimte.
    Trouwens wat is de Winnie de Poeh agenda leuk!

  • Ze hebben het toch weleens over de wijsheden van Winnie de poeh? Mijn favoriete uitspraak is, Welke dag is het? Het is vandaag, mijn lievelingsdag.

  • Ik maak zeker gebruik van een papieren agenda. Mij zullen ze niet hebben als mijn telefoon of iets anders ermee ophoudt

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics