Selecteer een pagina

Vanuit Hotel Post in Lermoos beleef je de mooiste herfst van je leven. Boek daarom eens een wandelarrangement en geniet van prachtige vergezichten. Je kunt je eigen tochten samenstellen of op pad gaan met ervaren gidsen uit de streek. Wandel bijvoorbeeld eens in etappes rond de Zugspitze en verwonder je over de prachtige Alpennatuur. 

Vanuit het viersterren-superior hotel in het pittoreske dorpje Lermoos geniet je van een ongekend uitzicht op de imposante Zugspitze. Je maakt ook nog eens kans om hier herten en andere bergdieren te spotten. Hotel Post is helemaal gericht op een actief buitenleven. Naast bergwandelingen kun je hier ook e-mountainbiken, langlaufen en skiën: alles is mogelijk.

Op de website van het hotel, www.post-lermoos.at, vind je aantrekkelijke wandelarrangementen waarbij Post Gourmet en de Alpine Spa inclusief zijn. Dankzij de gunstige ligging in het noordwesten van Oostenrijk is het hotel prima bereikbaar vanuit de Benelux. Een perfecte hideaway aan de zonzijde van de Zugspitze.

Wandel door de kleurrijke herfst rond de zugspitze.
Faboulus autumn landscape of Eibsee Lake in front of Zugspitze summit under sunlight. Location: Eibsee lake, Garmisch-Partenkirchen, Bavarian alps, Germany, Europe

Best Alpine Wellness Hotel

Hotel Post Lermoos is een van de 25 Best Alpine Wellness Hotels in Oostenrijk. Het staat bekend om zijn 3000 m² grote Alpin Spa met luxe panoramasauna’s waar je optimaal kunt ontspannen. Het riante Spa-complex is voorzien van binnen- en buitenbaden en een groot brine bath waarin je buiten kunt floaten op zoutwater. Je bekroont elke dag met een avondje fine dining begeleid met goede wijnen in het door Gault-Millau bekroonde restaurant van het hotel.

Informatie

Voor reserveringen Hotel Post Lermoos
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6, 6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Website: www.post-lermoos.at

Hotel Post in Lermoos

Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten.

Lees ook:

Ben jij al eens in Oostenrijk geweest?

Geverifieerd door ExactMetrics