Thuisleven.com

Leev…. Vol natuur

Leev is een organisatie die lekkere en verantwoorde producten levert en laat voor hun producten de natuur haar werk doen. In hun producten is er geen plaats voor kleurstoffen, aroma’s en conserveringsmiddelen.

Motto en de Leev foundation:

Het motto van Leev is ‘Leev en laat leven’. Ze bevorderen leven en steunen zo natuur, landbouw en kleinschalige zorg zoals zorgboerderijen. Door het kopen van hun producten, maak je jezelf en anderen blij, omdat ze hun bedrijfsopbrengst delen met mensen die het net iets minder hebben getroffen. Een prachtig motto. Op elke verpakking staat dit ook weer geschreven en ook de boer en de bakker worden niet vergeten. De Leev foundation wilt zoveel mogelijk jongeren helpen die extra steun kunnen gebruiken.

Producten:

Ik heb het geluk om wat van deze geweldige producten te mogen testen.

Oerrr qrackers: Deze zijn gemaakt van 100 % volkorenmeel en bovenop zitten overheerlijke zaadjes van zonnebloempitten, sesamzaad en havervlokken. De smaak is heerlijk, ik houd enorm van volkorenbrood -en crackers dus deze smaakten goed. De prijs van dit product bij Albert Heijn is € 2,09.

Oerrr wafels:  De rijstwafels zijn gemaakt van rijst, mais, quinoa, boekweit, gierst en zeezout. De smaak is overheerlijk, knapperig en ook mijn dochters hebben er heerlijk van gesmuld. Eentje is niet genoeg, ze smaken naar meer. Ze kosten bij de Albert Heijn € 1,29.

Oerrr koek: De koeken zijn gemaakt van brownie, pecannoten en granen en rijk aan vezels. De koeken zijn per stuk verpakt en er zitten 4 koeken in een doosje. Ze smaken naar chocolade met kleine stukjes noot erin.
Ze zijn knapperig aan de buitenkant, maar niet te hard aan de binnenkant. Ik heb ze tijdens werktijd geprobeerd en ook in een warme auto bleef de koek goed en lekker en smolt dus niet weg. Het zijn robuuste, ambachtelijke koeken en zijn goed voor een lang en verzadigd gevoel. Ze kosten bij de Albert Heijn € 2,19

Oerrr koek: De koeken zijn gemaakt van choco-chip, granen met haver en spelt. Ze zijn per stuk verpakt en er zitten 4 koeken in een doosje. Ook deze koeken smaken heerlijk, ze zijn lekker knapperig en ze kosten bij de Albert Heijn € 1,79.

Oerr mini’s: Dit zijn kleine ronde koekjes gemaakt van karamel en zeezout. Ze zijn knapperig, kruimelig en niet te zoet. Ze zijn helaas niet verkrijgbaar bij de Albert Heijn maar wel op de webshop van https://leev.nu/ en kosten € 2,39.

Onze mening:

De producten zijn stuk voor stuk lekker. Niet alleen ik vond ze lekker maar ook mijn 2 dochters genoten ervan. We zullen hier zeer zeker vaker producten van kopen. Het motto van Leev is fantastisch, de producten zijn natuurlijk en zonder toevoegingen en we kunnen iedereen aanraden om ze een keer te proberen en jullie zullen net zo enthousiast zijn als wij.

Leev heeft nog meer producten in hun assortiment b.v. thee, meel, muesli, stroopwafel, fruitwater die naar mijn mening allemaal fantastisch zullen smaken net zo lekker als de 5 producten die ik mocht testen. Ook het motto is fantastisch en de verpakkingen staan vol tekst en het is een heel eerlijk product. Op elke verpakking staat duidelijk aangegeven wat er voor ingrediënten in zitten, dus perfect voor mensen met allergieën.

Kijk maar eens goed rond op hun website, dan raken jullie vast net zo geïnspireerd als wij leev.nu/

Lees ook:

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaren ontvangen *

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

27 reacties

 • Koekjes met Karamel en zeezout, mmmm het water loopt mij al in de mond.

  Kocht voor de Sinterklaas ook Pepernoten met een omhulsel van Karamel en zeezout, zó lekker.

  Ook heel fijn dat ze een gedeelte van de opbrengst delen met mensen die het minder hebben getroffen dan ons.
  Graag doe ik mee voor dit heerlijke pakketje en ik volg altijd op Bloglovin.

 • Lekker! Ik heb 2 echt snoepkonten in huis, Ze kunnen gelukkig ook heerlijk snoepen van een handje kersen of een cracker, maar koekjes zijn toch wel hun favoriet, dus die zullen als eerste op zijn!

 • Vooral het gezonde ervan lijkt mij erg lekker. Misschien wel iets waar ik aan moet wennen, maar dat lijkt mij juist lekker

 • Beetje lastig uitleggen waarom mij dit lekker lijkt. Sowieso lust ik nogal veel. En ik eet vaak rijstwafels en rogge knäckebröd. Ik ding in elk geval graag mee.

 • Mooie eerlijke producten zonder troep, daar hou ik van!
  Ik kende de repen al, maar het assortiment van Leev is pas vernieuwd…
  Ja ik ben erg benieuwd naar deze koeken en crackers, je omschrijving is erg duidelijk, ik kan t bijna proeven.

 • Zou heel blij zijn met dit pakket, het lijkt mij heerlijk vanwege de natuurlijke producten en toevoegingen. Het verhaal achter de producten van LEEV is ontroerend.

 • Dat zou ik zeker wel eens willen proberen, ben enthousiast geworden en erg benieuwd! Oh ja, ik doe dus graag mee 😉

 • Wat klinken deze producten allemaal lekker…Ik doe dan ook heel erg graag mee an deze actie…waarom dit mij zo lekker lijkt? Tjoecdas best wel een beetje een heel lastige vraag, want tenslotte zijn wij toch allemaal lekkerbekken?..het lijkt mij ergnlkker omdat ik denkcdat je eennheel verzadigd gevoel hebt als je die lekker producten op hebt en dat lijkt mij wel heerlijk, dan hoed ik tenminste de koelkast niet mee te plunderen een uurtje nadat ik iets gegeten heb…

 • Omdat wij al wat dingetjes van leev kennen maar dit graag zouden uit proberen me zoontje van 6 jaar eet graag crackers en rijstwafels enzo dus dit pakket past goed bij ons gezinnetje

 • Ik zou heel graag dit pakket willen proberen, we zijn al heel bewust gezond aan het eten, het zou wellicht een mooie toevoeging zijn.

 • Erg benieuwd naar de producten van Leev.
  Ik ben nu enige tijd bezig met gezonde voeding en proberen zo puur natuur mogelijk te eten, dus sluiten deze producten daar perfect bij aan 🙂

 • Het lijjt me heerlijk om deze te mogen proberen. Ik vind het vooral fijn dat er natuurlijke ingrediënten in zitten en er duidelijk op de verpakking word aangegeven wat er in zit. Ik heb verschillende voedsel allergieën, dus dit merk lijkt me echt een verademing voor mij. Echt ook letterlijk aangezien mijn keel en tong opzwellen bij bepaalde voedingsstoffen.
  De caramel zeezout koekjes lijken me echt hemels trouwens hihi

 • Mijn eerste reactie altijd als ik zo’n producten zie is: Iekjs. Toch moet ik eerlijk bekennen na het lezen van je review dat ik best nieuwsgierig ben geworden. Binnenkort maar eens langs AH om wat mee te nemen op vakantie.

 • Wow, dat leest lekker! You had me at salty caramel… Maar ik ben ook erg benieuwd naar de Oerrr-koek 🙂

 • Ik wil deze produkten graag winnen. Ben sowieso aangesproken door de spreuk Leev en laat leven, maar vooral omdat het natuurlijke produkten zijn en Leev natuur, kleine bedrijfjes en landbouw steunt. En door je recensie heb ik er alle vertrouwen in dat deze smaak ook in mijn gezin verwelkomd wordt! (liked & shared FB)

 • Oh, dat is nog eens leuk! Altijd fijn om iets nieuws te kunnen proberen. Zeker als dat eerlijk en duurzaam is! Ik doe mee!

 • Die wil ik wel graag proberen, zit net aan een kop koffie, als ik dan lees over lekkere koekjes…..MMMM ik ga duimen 🙂

 • Leuk! Mn man en kinderen zijn al fan van de leev speltstroopwafels en kopen we regelmatig . Een fijn merk!

  Zelf kan ik niet goed tegen gluten dus zou de oer-wafels graag eens proberen. De andere in het gezin maak ik erg blij met de andere producten denk ik!

  Groetjes Anita

 • Heerlijk, lijkt me..
  Je foto’s ‘springen eruit’ : ik krijg bij het zien het gevoel van “die ‘moet’ ik proeven”…!

 • Je recensie is top. Ik wil het meteen proberen. Vooral karamel zeezout koekjes. Knapperig en niet te zoet. Want knapperig is onlosmakelijk aan mij verbonden. Ik wil altijd eten wat zo lekker knapperig is.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics