Ik ben al een tijdje op zoek naar een gemakkelijke manier om tussen mij en de kinderen bereik te houden. Mijn oudste dochter heeft een mobiele telefoon, maar mijn jongste van 7 dus nog niet. Vorig jaar op de camping merkte ik dat het niet altijd even soepel liep. Als alleenstaande moeder en 2 dochters, die af en toe echt willen dat mama meegaat, maar dat net even niet lukt, doordat ik bijvoorbeeld aan het koken was en echt niet weg kon lopen.
Dit jaar gaan we weer, weer naar dezelfde fantastische camping en ik hoop dit probleem op te lossen met walkie talkies, zodat mijn jongste dochter zelf naar de speeltuin kan gaan en toch niet alleen is, zelf naar het toiletgebouw kan lopen als ik niet mee kan en noem maar op wat er allemaal niet te doen is op de camping.
En buiten de vakantie is het ook nog eens handig voor het buitenspelen in de buurt. Ik vond hele leuke roze walkietalkies op Koopjesaap.

Travel walkie talkies set

De prijs was even slikken, maar ze zijn afgeprijsd van € 49,99 naar € 34,99 en dus verwacht ik wel wat goeds. De verzending is gelukkig gratis. De omschrijving zelf was interessant namelijk:

5 km bereik
22 kanalen
0,5 watt

Een paar weken later vielen ze op de deurmat, knalroze walkie talkies. De meiden en ik dolblij natuurlijk. Er werden geen batterijen bij geleverd, gelukkig had ik AAA batterijen op voorraad. In ieder gaan er 4. Ze gaan meteen aan, storen niet en mijn oudste dochter rent meteen naar zolder om te zien of we daar nog ontvangst hebben. Ja gaat allemaal goed. Daarna nog wat uitgetest, qua tonen, aan en uit, kanalen en omdat het weer ons in de steek liet, offerde ik mezelf op om te testen of hij de bosrand van het nabijgelegen dorp zou halen (ruim 2km) en ja hoor, luid en duidelijk zonder storen. Dus perfect voor onze campingvakantie. Jongste dochter kan spelen, fietsen, aan de animatie meedoen en ik kan haar altijd bereiken, ik ben er heel erg blij mee.

Koopjesaap

Tijdens mijn zoektocht naar de walkietalkies heb ik uiteraard naar wat andere producten gekeken op koopjesaap, ze hebben diverse categorieën van speelgoed, naar fietsartikelen, sieraden, feestartikelen en nog veel meer. De verzending is altijd gratis als je ongeveer 20 werkdagen kan wachten, voor een kleine meerprijs komt je bestelling sneller.

Mijn ervaring

Ik ben erg tevreden met Koopjesaap en het product, zeker het wachten waard, ik zal er geregeld eens kijken of ik wat koopjes voorbij zie komen.

Lees ook:

En bij Mama Lies: walkie talkie kind

Heb jij al een walkie talkie in gebruik?

Geverifieerd door ExactMetrics