Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Bluetooth in-ear Koptelefoon van Grixx

Bluetooth in-ear Koptelefoon van Grixx

De gsm is een onmisbaar object geworden, die men het liefst dag- en nacht bij zich heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bedrijven hierop in spelen met de meest luxueuze gadgets zoals (draadloze) opladers, koptelefoons en telefoonhoesjes om je gsm zo goed mogelijk te beschermen. Deze keer speelt Grixx in op een koptelefoon die je als een ketting om je hals kunt bewaren. Lees snel verder om meer over deze vernuftige gadget te lezen…

In-ear Koptelefoon

Een Bluetooth koptelefoon die erg licht is en een heldere maar krachtig geluid heeft met een heerlijke bass klinkt op zich al erg lekker. Toch is dit nog niet alles. De nieuwe in-ear koptelefoon van Grixx kun je namelijk, door middel van de ingebouwde magneetjes, aan elkaar klikken als je even niet luistert. Zo heb je de koptelefoon bij je als een ketting om je hals en is de kans op kwijt raken een heel stuk kleiner.

Wat vind ik ervan?

Twee uur aan de oplader en de koptelefoon kan er weer vier uur op vooruit. Ideaal als ik eens een stuk ga wandelen, fietsen of mezelf uitput in de sportschool. Ofschoon ik de afstandsbediening (die uit 3 knopjes bestaat) in de sportschool alleen gebruik voor de muziek, is hij wel ontzettend handig als ik eens een stuk fiets of wandel. Zo kan ik namelijk tijden het wandelen of fietsen draadloos bellen (zelfs als ik gebeld word) en wisselen tussen muziek.
De oortjes zitten prettig in mijn oren en vallen niet zo heel snel uit. Zelfs niet als ik op de crosstrainer aan het werk ben.

Handig om te weten: de Grixx draadloze in-ear koptelefoon is geschikt voor gebruik met smartphones, tablets en allerlei andere apparatuur en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel en twee additionele maten oorcaps.

Informatie

De Grixx draadloze In-ear Koptelefoon is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. In de kleuren zwart, wit en rood.

Lees ook: telefoonhoesjes
Lees ook: Grixx nieuwe draadloze oplader voor smartphones
Lees ook: De voor- en nadelen van een refurbished telefoon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

76 reacties

 • Tijdens het wandelen of fietsen kan ik deze wel goed gebruiken. Maar ook in de tuin als het straks weer mooi weer is. Dan blijven de buren ongestoord.

 • Ik zou deze goed kunnen gebruiken zowel privé als op werk. Met een kleintje is het niet altijd makkelijk. Ik wordt vaak gebeld door mijn vriend om te kijken hoe het gaat thuis en om steeds oortjes in te hebben kan dir het me veel nakkelijke maken. Ook voor als ik bezig ben binnen en buitenshuis. En natuurlijk oo werk. We bellen onderling veel, want als er problemen zijn dan kan je makkelijk opnemen.

 • Ik doe heel graag mee, heel erg mooi koptelefoon.
  Luister erg veel muziek en deze koptelefoon zou ideaal zijn,

 • Hiermee maak ik mijzelf heel erg blij.
  Lekker luisteren naar mijn favoriete muziek.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Ik doe graag een spel op de laptop, maar dat stoort andere in huis, dit is voor mij een uitkomst. Ik doe graag mee.

 • Ik gebruik graag oortjes omdat je dan ook nog wat kunt horen van de omgeving. De snoer vind ik dan wel wat irritant maar dat probleem is opgelost met deze set. Ik zou er heel blij mee zijn!

 • handig en goed voor mijn werk. ik zit hele dag in een machine, dus wil graag wat muziek in de oren ipv gebrom van de moter. hiermee hoop ik een goed geluid te krijgen en comfortabel aan mijn oren

 • Mijn werk kunnen doen met mijn lievelingsmuziek, zonder van mensen in mijn omgeving te horen dat ik ze stoor. Heerlijk! En nog zo’n mooi ontwerp ook

 • Ik zou het willen gebruiken met hardlopen. Loop best veel kilometers en dan is een muziekje of de radio wel gezellig…

 • voor tijdens het sporten zouden deze dopjes top zijn! Ik ben in 1,5 jaar tijd 35 KG afgevallen en ben nu bezig met de laatste 10 kg, veel sporten hoort daar bij, en dit zou een extra motivatie zijn!

 • Lijkt me ideaal als ik ga wandelen met de hond! Hij blijft weleens achter de snoer van mijn oortjes hangen.

 • Voor mijn zoon, hij moet veel reizen voor zijn militaire opleiding met het OV, Zo kan hij ongestoord genieten van zijn muziek en zal de reistijd sneller gaan.

 • Dat lijkt me erg handig tijdens het hardlopen. Nu heb ik nog een snoer van mijn telefoon naar mijn oortjes lopen en die hangt echt altijd in de weg.

 • Kan mijn oren niet geloven deze actie klinkt mij als mijn favoriete muziek in de oren helemaal geweldig mijn huidige oortjes zijn aan het slijten door dagenlijks gebruik dus doe heel erg graag mee

 • Hoi Miranda.
  Ga het gebruiken tijdens m’ n huishouden. Op zolder en op de 1 e verdieping heb ik geen radio.
  Lekker poetsen op muziek , wordt een vervelende klus toch nog leuk.
  Dansend van kamer naar kamer.
  Wat zal m’ n huisje blinken in het lente zonnetje!

 • Geweldig om mee op pad te gaan met de rolstoel. Heerlijke muziek in mijn oren en een heerlijk briesje met het aankomende mooie weer

 • Ohhh ik doe zo graag mee met deze actie! Ik sport sinds kort 3 keer per week, want ik wil afvallen, conditie en spieren opbouwen! En het is suuuuperhandig voor het hardlopen!

 • Deze zou ik graag mee willen nemen onder het hardlopen wat ik elke zondag ochtend doe. En uiteraard voor als ik op de fiets naar m’n werk fiets.

 • Heerlijk voor tijdens het sporten! Het kan zo niet losschieten uit je telefoon en zo kun je je concentreren op waar je mee bezig bent.

 • Dit keer wil ik graag voor mezelf winnen want dit is toch wel erg fijn om te hebben wanneer mijn dochters weer de muziek hard hebben staan in hun kamer en ik met deze oortjes toch lekker naar mijn eigen muziek kan luisteren

 • Ik zou dit superhandig vinden met hardlopen! Heerlijk rennen met een muziekje aan, dan zal het vast nog beter gaan. Dan is het loopuurtje zo voorbij want met muziek aan lopen maakt mij extra blij!

 • Na 19 jaar synchroonzwemmen ben ik kort geleden gestopt en ben van plan daarvoor in plaats te gaan hardlopen. Deze kop telefoon zal dit mij gemakkelijker maken. Want beweging is goed!

 • leuk lekker buiten gezellig met muziek, maar ook wanneer de voetbal opstaat kan ik ze goed gebruiken want ik heb naast mij een verslaggever zitten en dat stoort mij soms enorm

 • Ik wandel heel graag en dan is het fijn om onderweg naar muziek of een podcast te kunnen luisteren. Een draad zit altijd maar in de weg en nu kun je je telefoon dragen waar je het wil. Ideaal!

 • Heerlijk als ik aan de wandel ben muziekje op of straks in de tuin met een zonnetje Netflix aan. En die afstandsbediening lijkt me zó handig, ik krijg het nu nl voorelkaar om te gaan bellen als ik een nummer verder wil, iets met… ik denk dat ik wel weet, welke knop het is

 • Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige oordopjes willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van dit prachtige oordopjes tijdens het sporten, studeren en schoonmaken iedere dag wordt ik zeker mega blij doe graag mee. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan elke dag heerlijk beginnen#FingersCrossed

 • Lijkt me ideaal! Ik zit veel op de fiets en wandel veel dus zou ze goed kunnen gebruiken. Doe dus graag mee.

 • Voor ieder bijzonder moment altijd een bijpassend geschenk zoals deze koptelefoon want die herrie op ons werk is niet gewoon ! Niet alleen word er hardop gekwebbeld en draaien de machines op volle toeren , tegenover ons zij ze de grond aan het aantrillen met super zware machines om de bodem glad te vloeren . Ik versta mijzelf amper nog ,dan help een koptelefoon voor wat mooie en rustige muziek nog ! Ik volg op ig onder Momzymom Pinterest onder DinyG Bloglovin volg ik Facebook onder dinygijsberts twitter onder MissMomzy

 • Ik wil ze graag gaan gebruiken als ik straks weer ga wandelen als de kinderen op school zitten en het beter weer is

 • Het is weer lekker in de tuin werken tijd, lekker een muziekje of boekje luisteren zonder draadjes die je (per ongeluk) doorknipt. OEPS…Dus ik loot graag mee

 • Ik doe mee, maar niet voor mezelf, maar een hele lieve en sportieve vriend die hard werkt en veel sport en een bluetooth koptelefoon hoog op zijn verlanglijst heeft staan.

 • Superhandig voor tijdens het schoonmaken, wat ik erg vaak doe ivm de huisstofmijtallergie van mn zoontje

 • Iedere week sta ik langs het sportveld en dan de ik iedere keer: “ had ik maar oordopjes om mijn muziek te kunnen luisteren! Het lijkt me fantastisch en daarom doe ik graag aan de verloting mee!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics