Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Bluetooth in-ear Koptelefoon van Grixx

Bluetooth in-ear Koptelefoon van Grixx

De gsm is een onmisbaar object geworden, die men het liefst dag- en nacht bij zich heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bedrijven hierop in spelen met de meest luxueuze gadgets zoals (draadloze) opladers, koptelefoons en telefoonhoesjes om je gsm zo goed mogelijk te beschermen. Deze keer speelt Grixx in op een koptelefoon die je als een ketting om je hals kunt bewaren. Lees snel verder om meer over deze vernuftige gadget te lezen…

In-ear Koptelefoon

Een Bluetooth koptelefoon die erg licht is en een heldere maar krachtig geluid heeft met een heerlijke bass klinkt op zich al erg lekker. Toch is dit nog niet alles. De nieuwe in-ear koptelefoon van Grixx kun je namelijk, door middel van de ingebouwde magneetjes, aan elkaar klikken als je even niet luistert. Zo heb je de koptelefoon bij je als een ketting om je hals en is de kans op kwijt raken een heel stuk kleiner.

Wat vind ik ervan?

Twee uur aan de oplader en de koptelefoon kan er weer vier uur op vooruit. Ideaal als ik eens een stuk ga wandelen, fietsen of mezelf uitput in de sportschool. Ofschoon ik de afstandsbediening (die uit 3 knopjes bestaat) in de sportschool alleen gebruik voor de muziek, is hij wel ontzettend handig als ik eens een stuk fiets of wandel. Zo kan ik namelijk tijden het wandelen of fietsen draadloos bellen (zelfs als ik gebeld word) en wisselen tussen muziek.
De oortjes zitten prettig in mijn oren en vallen niet zo heel snel uit. Zelfs niet als ik op de crosstrainer aan het werk ben.

Handig om te weten: de Grixx draadloze in-ear koptelefoon is geschikt voor gebruik met smartphones, tablets en allerlei andere apparatuur en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel en twee additionele maten oorcaps.

Informatie

De Grixx draadloze In-ear Koptelefoon is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. In de kleuren zwart, wit en rood.

Lees ook: telefoonhoesjes
Lees ook: Grixx nieuwe draadloze oplader voor smartphones
Lees ook: De voor- en nadelen van een refurbished telefoon

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

76 reacties