Selecteer een pagina

Wat is een perfecte laptop? Nou de laptop dat past binnen je budget en de wensen die je hebt aan een laptop. Denk bijvoorbeeld aan de afmeting van het scherm, hoeveel intern geheugen hij moet hebben en processorsnelheid.
Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je met de laptop gaat doen. Een laptop kopen die gericht is op gamen, is zonde van het geld als je nooit gamet. Dan kun je beter voor Chromebook gaan. Maar waar zoek je nou de perfecte laptop?

Waar kies jij voor?

Alvorens je een laptop gaat zoeken is het echt wel belangrijk om te weten aan welke specificaties je laptop moet voldoen. Het is niet erg om daar iets boven te zitten, maar in enkele gevallen ben je gewoon een flink bedrag meer kwijt aan bepaalde specificaties. Je moet je dan echt even afvragen of je dat er voor over hebt.
Om een laptop te kopen kun je naar de website van Knibble gaan, hier zijn overigens niet alleen laptops te koop.
Op deze site kun je als eerste selectie de minimum en maximum prijs aangeven. Daarna volgt een selectie van beeldschermgrootte, intern geheugen, besturingssysteem, soort laptop, opslagtype, opslagcapaciteit, soort processor, processorsnelheid, turbofrequentie processor, processorkernen, beeldkwaliteit (resolutie), schermtype, bedieningsmogelijkheden, grafische kaart, capaciteit grafische kaart, aansluitingen, toetsenbord extra’s, mobiele breedbandgeneratie, afspeelmogelijkheden, streaming technologieën, aantal speakers, ingebouwde webcam, microfoon, accucapaciteit, beeldscherm extra’s en kleur.
Niet schrikken van dit lijstje, je hoeft ze namelijk niet allemaal aan te vinken.

Waarom Knibble

Je kunt natuurlijk een fysieke winkel inlopen om te zien welk aanbod ze hebben. Voordeel hiervan is dat je het product kunt zien en in de handen kunt houden. Is de hoogte van de laptop prettig, gaat hij makkelijk open en dicht enz. Alleen dat prijskaartje stelt vaak teleur en het aanbod is meestal minimaal. Ik ben dan ook zo’n type dat een paar zaken af gaat om te “passen” en vervolgens internet af zoekt voor de juiste prijs. Maar waarom zou ik de moeite nemen om alle websites daarna af te gaan voor de perfecte prijs terwijl Knibble dat voor je doet?

Tevens kun je op de website een beknibbel-wekker zetten waarbij je een berichtje ontvangt als de laptop die jij op het oog hebt in de aanbieding is.

De laptop die ik nu heb en de opvolger

Sinds twee jaar heb ik een GE62 notebook van MSI waar ik echt heel erg tevreden over ben. Het enige nadeel… de laptop is voorzien van printjes die niet altijd even gepast zijn in gezelschap. Bij mijn vrienden waar ik veel mee game, past het in zijn totaliteit. Maar bij klanten van Thuisleven merk ik dat het toch wat aandacht vraagt. Niet geheel onlogisch aangezien de prints behoorlijk aanwezig zijn en zelfs een schedel bevat. Dat deze laptop niet alleen qua uiterlijk bij de echte gamer past, bewijst de inhoud wel. Dankzij de Intel Core i7-6700HQ processor, 16GB geheugen,1 SSD kaart en een harde schijf van 1TB is deze notebook namelijk een echte alleskunner. Deze notebook is ook voorzien van een NVIDIA GeForce GTX 960M die alle nieuwe games zonder problemen laat spelen. Ook beschikt de notebook over een Full HD scherm en high-end Dynaudio speakers. Kortom deze notebook heeft alles in huis voor de complete game-ervaring en is daarbij echt perfect voor mijn werk. Ik ben er echt heel erg tevreden mee en weet nu al dat de opvolger weer een MSI gaat worden.

Wat is voor jou de perfecte laptop?

Geverifieerd door ExactMetrics