Thuisleven.com
telefoonhoesje
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Hoe kies je een perfect telefoonhoesje?

Hoe kies je een perfect telefoonhoesje?

De telefoon is een artikel die erg prijzig kan zijn. Een verzekering wordt er vaak niet opgenomen aangezien de kosten daarvan in de meeste gevallen belachelijk hoog zijn. En de bescherming van het toestel wordt meestal lichtzinnig opgenomen aangezien ook dat geld kost.
Best raar eigenlijk. Andere artikelen met een hoge waarde bescherm je namelijk wel zo goed mogelijk. Denk maar eens aan sieraden (die draag je om je lijf, verstop je ergens in huis als je weg gaat of hang je op aan een sieradentray zodra je gaat slapen), de auto en fiets (je zet ze op slot en het liefst ergens bewaakt of in een garage) en wat dacht je van kostbare bezittingen in huis (misschien heb je wel kostbaar servies, dat laat je vast en zeker niet zomaar door de kinderen gebruiken)…

Vallen en stoten

Een sieraad zal niet zo snel vallen. En mocht het eens een stootje krijgen dan is dat vaak geen enkel probleem. Een gsm die een keer valt of ergens tegenaan stoot laat meestal wel schade zien. Dit kan van een simpel krasje tot een serieuze breuk in het scherm zijn. Om dat te voorkomen moet je toch echt wel voor bescherming kiezen.

Heb je al eens nagedacht hoe je een iPhone x hoesjes kopen kan? Of wellicht heb je een andere gsm die je graag wilt beschermen tegen een val of stoot?

Waterschade

Ook waterschade is een veelvoorkomend probleem. Zeker in de zomerperiode, waarin veel mensen aan het strand of zwembad liggen, wilt er nog wel eens wat water op de gsm belanden.
Indien je van te voren weet dat je met water in aanmerking komt, is het zeker raadzaam om hierin bedacht te zijn tijdens de aanschaf van een hoesje.

Een telefoonhoesje is meer dan alleen bescherming

Uiteraard moet je wel wat geld uitgeven om je telefoon te beschermen. Ben daarom slim en schaf het hoesje aan dat ook echt bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld een hoesje kopen waarin je een paar pasjes en briefgeld kwijt kunt, scheelt weer kosten voor een beurs.

Bescherm jij je telefoon al met een telefoonhoesje?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Ik heb ook een hoesje waar ik nog wat pasjes in kan stoppen. Heb me wel net alleen zo’n rubberen achterkant gekocht voor de vakantie, omdat die beter in een selfiestick past. Is ook de 1e x dat we een selfiestick gaan gebruiken.

  • Ja ik een heb een telefoonhoesje net zo één als hier boven, maar dan in het blauw.
    Stel je voor dat hij uit mijn handen glipt. Ik bescherm hem goed tegen vallen. Die telefoons zijn al duur genoeg!

    • Dan heb je een mooi telefoonhoesje uitgekozen zeg!
      Zelf heb ik nog steeds mijn houten telefoonhoesje. Erg robuust en het blijft een eye-catchter merk ik.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics