Thuisleven.com > Fashion > Qualy Rendier sieradentray met winactie

Qualy Rendier sieradentray met winactie

Al een langere tijd heb ik problemen om mijn sieraden goed op te bergen. Zodra ik sieraden koop of krijg (dat laatste gebeurd het meeste) neem ik me voor om de sieraden ook steeds weer keurig op te bergen. De werkelijkheid is echter dat de sieraden op mijn nachtkastje rondslingeren en gewoonweg elk moment in de stofzuiger kunnen verdwijnen. En dat terwijl de originele doosjes keurig in de kast staan. Is dit herkenbaar voor jou of wil je graag je sieraden op een makkelijkere manier opbergen, lees dan snel verder voor de ultieme tip. Ben je al een kei om alles goed op te ruimen, scroll dan lekker verder naar de winactie.

Rendier sieradentray

Omdat ik graag dingen netjes heb opgeruimd, zonder al te veel werk is de sieradentray van Qually een ideale uitkomst. Er komt geen gereedschap te pas bij het in elkaar zetten, enkel de hert met het gewei op de onderkant drukken en het opruimen kan beginnen. Hij staat prachtig op bijvoorbeeld een kast, bureau en nachtkastje. Het opbergen gaat gemakkelijk. Alle kleine spulletjes kun je onderaan neer leggen, net als je gsm overigens. Aan het gewei kun je dingen ophangen, zoals een ketting en armband. Ook ringen, oorbellen, piercings en andere accessoires vinden een mooi plekje in de sieradentray.

Ik vind het erg makkelijk in gebruik en heb al de nodige complimenten gekregen over de sieradentray. Normaliter komen niet snel mensen bij ons op de slaapkamer, echter omdat we net samenwonen en nog niet iedereen het huis heeft gezien blijven we nog steeds het huis showen. Het zijn juist die kleine dingen, die anderen niet hebben, die opvallen.

Qualy op Thuisleven

De producten van Qualy zijn niet onbekend in ons huis en op Thuisleven. Het merk heeft namelijk een goede kwaliteit – prijs verhouding. Bovendien vind ik de producten allemaal erg mooi verpakt in een doosje. Het blijft dan ook een feestje om een product van Qualy te mogen kopen of ontvangen.

Win

Wij mogen van Ditverzinjeniet.nl een cadeaubon t.w.v. €25,00 euro verloten. Met dit shoptegoed kun je de prachtige Qualy Rendier sieradentray bestellen, maar ook één of meerdere andere artikelen uit de webshop. Het shoptegoed is geldig tot 16 oktober 2019 dus ook. Wil je graag kans maken op deze leuke prijs maak dan onderstaande zin af:

Met het shoptegoed ga ik het volgend artikel / de volgende artikelen bestellen: ……
(Laat ons gerust weten waarom je juist deze artikelen wilt bestellen, vinden we alleen maar leuk om te lezen).

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers. Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin en Youtube. Wij vragen je om ons te helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen. Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 8 mei 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één dag de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

47 reacties