Thuisleven.com
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 roterende hoes
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Review: Samsung Galaxy Tab 3 8.0 roterende hoes

Review: Samsung Galaxy Tab 3 8.0 roterende hoes

Zodra je een tablet koopt wil je dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Buiten dat je hier zelf invloed op hebt door er voorzichtig mee om te gaan, zijn er nog meer mogelijkheden om hier invloed op uit te oefenen. Zo zijn er screenprotectors  (een folie laag voor het krassen) en hoesjes waar de tablet ingeklikt kan worden.

Screenprotector

Wij hebben er voor gekozen om deze bescherming niet te kiezen. De kinderen spelen namelijk niet met scherpe voorwerpen, of andere dingen die krassen kunnen veroorzaken op de tablet. De afweging om al de verdiende centjes (ofschoon we wel hoofdsponsors van de kinderen zijn, zijn we geen slaven die alles doen voor ze) uit te geven of op te sparen voor het geval de tablet ooit stuk gaat (en daar kan geen screenprotector tegenop) is een keuze geweest die wij zelf zeer verstandig vonden en de kinderen het geheel mee eens waren.

Trust Screen Protector 2-pack for Galaxy Tab 3 8.0 2 transparante kleefvellen om het scherm van uw Galaxy Tab3 8.0 te beschermen

Hoesje

De jongste zoon heeft zijn tablet nu al een lange tijd, maar in de fysieke winkel waar we komen kunnen we tot op heden niet slagen voor een hoesje. Omdat de andere kinderen ondertussen een tablet met hoesje hebben zijn we eens verder gaan kijken op internet. Gelukkig waren er wel hoesjes online te vinden. Na het zien van een roterende hoes, ook nog eens in diverse kleuren verkrijgbaar, was zoonlief gelijk enthousiast (en wij ook). Dat roterende hoesje wilde hij hebben en voor de maximum prijs van €17,95 ook nog eens betaalbaar vergeleken de kosten van de andere hoesjes…

Het hoesje werd afgelopen woensdag net na 17.00 besteld en de volgende ochtend hadden we hem al in de brievenbus liggen. Wat een topsnelheid zeg! Het hoesje is in keurige staat gearriveerd, de tablet kon erg eenvoudig worden ingeklikt en het speelplezier is optimaal gebleven. Door de roterende achterkant is het mogelijk om de tablet rechtop te zetten zoals te zien is op een van de foto’s. Echter door de zwaartekracht lukt dat niet altijd even goed en valt hij soms omlaag. Maar buiten dat is het een heel fijn hoesje waar we de komende maanden of zelfs jaren veel plezier van zullen hebben. Nou ja, mijn zoon dan.

De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 roterende hoes is er in de kleur tablet. De prijzen variëren tussen de €14,99 en €17,95

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 roterende hoes

Bescherm je Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T3100 / T3110 optimaal met deze roterende beschermhoes. Een goede beschermhoes voorkomt krassen en beschadigingen aan je Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T3100 / T3110 Deze beschermhoes beschermt zowel de voorkant als de achterkant van je tablet. Op deze manier blijft je tablet er langer mooi uitzien. Daarnaast vergroot je het kijk en typ plezier doordat deze tablet hoes rechtop gezet en 360 gedraaid kan worden. Alle knoppen en aansluitingen blijven vrij zodat je deze gewoon kan blijven gebruiken. Ook de camera aan de voorzijde en achterzijde blijven vrij.

Deze hoes is uitsluitend bestemd voor de Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T3100 / T3110. Om het touch screen scherm van je tablet optimaal te beschermen wordt het gebruik van een screenprotector / beschermfolie aangeraden. Op deze manier voorkom je krassen op je touch screen scherm. De screenprotector kan prima gebruikt worden in combinatie met deze beschermhoes. De beschermfolie kan gemakkelijk worden aangebracht, en laat geen lijmresten achter bij het verwijderen. De afmetingen van de Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T3100/T3110 is 209.8 x 123.8 x 7.4 mm De Samsung Galaxy Tab 3 8.0 beschikt over een Micro SDHC slot. De maximum opslag capaciteit die je zelf in het product kan plaatsen is 64GB. Kenmerken: > Goede bescherming voor je Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T3100 > Stijlvolle hoes met standaard.  > 360 graden draaibaar > Voorzien van Elastische band > Geschikt voor Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T3100/T3110)

Lees ook:

Welke tablet heb jij?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics