Thuisleven.com
Samsung
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Samsung Galaxy met een voordelig abonnement

Samsung Galaxy met een voordelig abonnement

Met vier tieners in huis weten we dat prijs en kwaliteitsverhouding erg belangrijk zijn. Dat geld niet alleen voor de aanschaf van het product maar ook voor de eventuele problemen die zich later voor doen. Een prachtig voorbeeld daarvan is natuurlijk het vervangen van een scherm. Zodra ik naar Samsung ga dan zie ik meteen wat de mogelijkheden en de kosten zijn voor het vervangen van een scherm. Ga ik naar Apple dan moet ik naar de lokale provider voor informatie over de beschikbare serviceopties. Zeker voor tieners zonder baantje of die slechts een paar uur in de week werken is het fijn om vastigheid te hebben als het aankomt op kosten. Natuurlijk is het nog beter om de gsm scherm heel te houden, maar ja een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje.

Samsung Galaxy

Met het uitgebreide aanbod in de Samsung Galaxy serie is er voor ieder wat wils. Note toestellen en smartphones uit de S serie zijn Samsung’s toptoestellen. Deze telefoons beschikken over meerdere, goede camera’s en hebben geen moeite met zware apps en games. De Galaxy A serie bestaat uit zowel toestellen uit de midden- als basisklasse. De middenklassers (A42 t/m A72) hebben allemaal meerdere camera’s en een helder scherm. Hoe hoger het getal, hoe groter en krachtiger de telefoon. De A12 t/m A32 zijn Samsung’s instapmodellen. Hiermee kun je prima uit de voeten als je vooral belt, whatsappt en af en toe internet.

Bereikbaar zijn

Nu we het over bellen, whatsappen en internetten hebben… Hier heb je natuurlijk wel een prepaid kaart of abonnement voor nodig. doe je niet veel met je gsm dan is een prepaid kaart ideaal. Maar wil je graag ten alle tijden bereikbaar zijn dan is een abonnement wel zo prettig. Tegenwoordig zijn er vele opties voor sim only, Hieronder leg ik even uit wat sim only inhoudt.

Sim only

Een sim only abonnement is een mobiel abonnement waarbij je geen nieuwe telefoon ontvangt. Je krijg bij het abonnement dus alleen een nieuwe simkaart, vandaar ook de naam sim only. Deze simkaart plaats je in je huidige mobiele telefoon, waardoor je aanzienlijk goedkoper kunt bellen, SMS’en en internetten.

Sim only met telefoon

Sinds begin 2017 is het verschil tussen een sim only abonnement en abonnement met toestel wel enigszins veranderd. Je sluit tegenwoordig namelijk altijd een sim only abonnement af, maar bij een abonnement met toestel komt daar ook nog een maandelijks bedrag voor je telefoon bij. Bij een sim only abonnement bel je met je eigen telefoon terwijl je bij een telefoonabonnement er een telefoon bij aanschaft, welke in termijnen wordt afbetaald. Je betaalt dan maandelijks voor zowel je abonnement als de telefoon. Het telefoonabonnement is daarom een stuk duurder. Lees meer over Sim-only op Wikipedia

Voordelen bij een T-Mobile abonnement

Maar wist jij dat je recht hebt op voordelen als je twee of meer T-Mobile abonnementen hebt op hetzelfde adres? Je ontvangt je voordeel zolang er minimaal één ander T-Mobile abonnement ook is aangemeld voor Klantvoordeel. Het nieuwe abonnement wordt automatisch aangemeld bij het plaatsen van een bestelling. Je hoeft dus alleen nog je andere abonnement(en) aan te melden om te profiteren van Klantvoordeel. Dit kun je eenvoudig doen via My T-Mobile. Alle combinaties zijn mogelijk:

  • Mobiele abonnementen (Sim Only of met telefoon)
  • Thuis abonnement
  • 4G voor Thuis abonnement
  • Data-abonnement voor op je tablet

Da’s mooi meegenomen toch?

Lees ook

Welk type telefoon heb jij?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Dit jaar een Samsung gekocht, maar helaas ben ik niet tevreden. Die batterij! Loopt leeg waar ik bij staat. Ga nu toch maar aan de Oppo of een OnePlus; eens kijken of dat bevalt.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics