Thuisleven.com
Woodiful
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Een houten gsm hoesje, echt beautiful… uhhh Woodiful!

Een houten gsm hoesje, echt beautiful… uhhh Woodiful!

GSM hoesjes zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt dan ook altijd wel een mooi hoesje binnen handbereik. Maar wil je iets dat niet iedereen heeft dan, althans nu nog niet, is een houten hoesje dé must to have. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en ik mag ervaren hoe het is om met zo’n beauty rond te lopen. En omdat ik zo enthousiast ben, ga ik samen met het bedrijf er ook een paar weggeven. Maar eerst iets meer over Woodiful.

Houten hoesje

Zoals gezegd mag ik een houten hoesje testen. Aangezien ik gek ben op walnotenhout, terug te zien in ons interieur, is de keus dan ook snel gevallen op het Iphone 6 hoesje in walnotenkleur. Omdat ik weet dat het om een natuurproduct gaat besef ik mij dat de noesten en naden van het hoesje anders kunnen lopen dan de foto’s op de site. Mede dat vind ik zo mooi aan hout, je hebt daardoor altijd iets unieks.

Telefoonhoesje in 2 delen

Aangezien hout niet flexibel is, is het hoesje opgedeeld in 2 delen. Beide delen schuif je over je gsm heen en klik je vervolgens in elkaar om van de twee delen een eenheid te maken. Kracht hoeft je niet te gebruiken, het gaat namelijk vrij soepel. Wat mij vooral opvalt is dat het product prachtig aansluit op de gsm. Ook aan mooi afgewerkte openingen voor onder andere de camera, aan/uit knop, oplader zijn voorzien in het hoesje. Zo kun je alles blijven gebruiken zoals je gewend bent van je gsm.

Aan de binnenkant van het hoesje zit een beschermingslaag voor de gsm tegen het hout. Op de achterkant van het hoesje staat het merk van het bedrijf: Woodiful. Ofschoon ik normaliter geen fan ben van merken op een item, vind ik Woodiful erg leuk op het hoesje staan. Misschien door de dubbele betekenis?

Niet te vergeten! Hout is een natuurproduct

Net zoals een leren bank wil je ook dat je houten gsm hoesje lekker lang mee gaat. Ook wil je dat hij er mooi uit blijft zien. Daarom moet je net zoals bij een bank daar wat voor doen om het in topconditie te houden. Gelukkig hoef je hiervoor niet naar een sportschool. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is wat walnotenolie. Deze vind je bij de afdeling olijfolie in de supermarkt. Aangezien walnotenolie ook een heerlijke smaakt heeft neem je ook meteen een salade mee om het te testen. Mocht je walnotenolie te duur vinden zijn amandel-, of druivenpitolie een goed alternatief. Gebruik liever geen olijfolie, deze gaat plakken en dat wil je niet.

Hoe maak je het hoesje schoon?

Door een beetje walnotenolie op het hoesje te gieten en dit vervolgens met een schone doek uit te wrijven laat je het hoesje weer opbloeien. Laat de olie vervolgens in het hoesje trekken en je zult al snel merken dat het hoesje weer een prachtige glimmende look heeft. Zo kun je weer stralend Appen, bellen of gamen…

Over Woodiful

Woodiful is een bedrijf dat ooit begonnen is op een zolderkamer. Inmiddels is het assortiment met houten gadgets uitgegroeid tot één van de meest volledige ter wereld. De houten zonnebrillen zijn toonaangevend binnen de niche waarin Woodiful zich bevind. De prestigieuze houten horloges zijn van buitenaardse kwaliteit en van aardse schoonheid. De robuuste klappenvangers – een mooier woord voor houten telefoonhoesjes – zijn ongeëvenaard en zorgen voor een esthetisch overkomen van jouw – in vele situaties – kwetsbare smartphone.

Houten vlinderstrikjes

Wat te denken van de unieke houten vlinderstrikjes. Onontdekte schoonheid die menig vrouwenhart doet smeulen. Kortom een kijkje nemen op de website en je laten overtuigen van de schoonheid is een absolute aanrader!

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

29 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics