Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > Met behang meer op de voorgrond treden- een ‘Pinterest Perfect’ foto

Met behang meer op de voorgrond treden- een ‘Pinterest Perfect’ foto

De laatste tijd ben ik voor Thuisleven actief op Pinterest. Ik deel er onze artikelen en kijk wat onze volgers bewaren. Wist je trouwens dat er op Pinterest ook veel te vinden is over besparen? ’s Avonds na kinderbedtijd vergaap ik mij over de Pinterest Perfect interieurfoto’s. Dat vind ik wel de gemeenschappelijke deler van Pinterest met Instagram. Al gaat Pinterest de grenzen dan weer wereldwijd over.

Een ‘Pinterest Perfect’ foto

Afgelopen zondag keek ik naar VT wonen op televisie en het huis van een foodblogger werd opgeknapt. De styliste hield rekening met haar blog en maakte de niet alleen de keuken foto-waardig. Ook werd Victor op pad gestuurd om mooie dinerborden en schalen te kopen om de servieskast mee te vullen. Er werd de muur gesierd met een mooie muurschildering. Alles voor de foto natuurlijk. Dat zette mij aan het denken. Als ik een reviewfoto voor Thuisleven maak, dan ruim ik alleen die vierkante meter op die op de foto komt. De rest blijft buiten zicht en daar zijn een aantal tips voor.

Alles voor de foto

Om in huis een mooi plekje te creëren voor het maken van foto’s is soms een simpele kast tegen een witte muur al voldoende. Je stalt het product uit en maak de foto tegen de witte wand. Dit geldt ook voor een (houten) vloer. Sommigen leggen er wat (romantische) attributen als bloemen, kaarsjes of een kleedje bij. Om juist een statement te maken plaatste ik eens een keukenmes bij de kaft van een spannend recensieboek. Wat ook ideaal als sfeermaker voor op een foto geldt is behang. Je kunt het behang eenvoudig op spaanplaat of hardboard plakken en als verplaatsbare achtergrond gebruiken. Dit is handig bij het fotograferen van kleine objecten. Of natuurlijk de verschillende muren in je huis met een behangetje opleuken. Daar is helemaal niets op tegen. Voer het zoekwoord ‘behang’ maar eens in op Pinterest. Prachtig vind ik die drukke muren met een mooi meubelkastje en accessoires er op. Toch vraag ik mezelf af: Zou het hele huis van die mensen zo ingericht zijn?

Lees ook:

Heb jij een ‘Pinterest Perfect’ plekje in huis?

Bron afbeelding: Pixabay

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics