Telefoonhoesje van Caalman

Telefoonhoesje van Caalman

Mijn telefoon, een Samsung Galaxy A3, zit meestal in mijn tas of in mijn broekzak als ik aan het werk ben. Thuis ligt hij vaak op tafel, of op de bank. Daarom vind ik een beschermhoesje ook wel erg fijn, een touchscreen is namelijk best kwetsbaar! Ik had al een hoesje, maar ik vond het tijd voor verandering en nu zag ik dus op Caalman een superleuke! De prijzen variëren van 7,99 tot 24,99 en dit hoesje kostte 14,95. Ze hebben voor diverse merken telefoonhoesjes. Leuk om daar eens rond te snuffelen! Wie weet zit er voor jou ook wat tussen?

Telefoonhoesje

Deze is helemaal mijn kleur en ding! Ik klik mijn telefoon er zo in en het telefoonhoesje past gelijk goed. Mijn telefoon zit goed strak in de hoes. Het uiterlijk van het hoesje vind ik geweldig. Voorop een uil in vrolijke kleurtjes, binnen is ook bedrukt, het gedeelte waar de pasjes in moeten, dezelfde afbeelding als voorop. Het plastic inzetje waar je je telefoon in klikt is roze, heerlijk, ik hou er van! Ook daar is de achtergrond roze, kleurt mooi bij de uit en de mintgroene achtergrond van de uil. En dezelfde uil komt weer terug op de achterkant in dezelfde kleuren. Het magneetje waarmee je het hoesje sluit, daar staat het mini-uiltje ook op.

Vaak neem ik mijn portemonnee niet mee en mijn telefoon wel, dit komt goed uit aan gezien in dit hoesje ook drie sleuven zitten waar pasjes in kunnen, ook ideaal voor je rijbewijs! Geen gezeul met een tas waarin portemonnee, telefoon etc. in zit. Alleen je telefoon in je broekzak doen is voldoende!

Ook handig is dat de opening voor de lader goed zit, mijn telefoon hoef ik niet uit het hoesje te halen voor het opladen. Wat ik met het andere hoesje wel moest doen dus. Op de achterkant zit een uitsparing voor je camera en luidspreker, overal is aan gedacht. Dit hoesje zich ook prima laat lenen als standaard, wanneer ik de telefoon als radio gebruik of wanneer de kids een filmpje kijken op mijn telefoon, kan het zo neergezet worden zonder dat de telefoon dichtklapt of omvalt.

Ik ben tevreden!

Lees ook:

Welk hoesje bevalt jouw het beste?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics