Thuisleven.com
iWalk away

iWalk away

Met een beetje mooi weer genieten Tom en ik van een heerlijke wandeling. Soms met en soms zonder de kinderen. Of dit nu in een grote stad is, in het bos of een combinatie van natuur en dorp/stad maakt ons eigenlijk niet zo heel erg veel uit. Wat we wel belangrijk vinden is dat we er allemaal zin in hebben. Waar we ook zijn, we kijken elke keer weer onze ogen uit en babbelen er ronduit over. Zo zijn we laatst een wandeling gaan maken door het Limburgse landschap. Geheel onverwachts kwamen we een bordje tegen waarop stond dat in de tijd van Napoleon zieke en gewonde soldaten daar verzorgd werden. Hartstikke leerzaam en wederom een hoop stof om over te babbelen.

Powerbank tijdens het wandelen

Tijdens al die wandelingen worden er uiteraard ook heel wat foto’s gemaakt. En als de kinderen erbij zijn zelfs filmpjes. Zo nu en dan plegen we eens een telefoontje met opa en oma of met vrienden. Maar op een gegeven moment merk je toch dat de batterij het dan moeilijk begint te krijgen. Zeker als we tussendoor een flinke pauze hebben gehad. In die tijd willen we nog wel eens de mails door spitten. En dan ook even wat app-jes beantwoorden en overige informatie aan het opzoeken zijn.

iWalk away

Omdat we veel wandelen vonden we het op de eerste plaats goed om onze iPhone’s te beschermen met een mooie telefoonhoesje maar waar we zijn ook op zoek gegaan naar een hele krachtige Powerbank. Zo kwam ik uit bij de iWalk Chic Quickcharge Powerbank, toegegeven de prijs van €69,95 is ook vrij krachtig maar daar krijg je dan ook heel erg veel voor terug!

De voordelen op een rij

Met de iWalk van hoesjesdirect.nl kun je overal naar toe wandelen (of fietsen, autorijden, enz.). Zolang je de iWalk van te voren goed hebt opgeladen (dat duurt zo’n 6 uur) is er genoeg oplaadvermogen om je iPhone maar liefst 7x op te laden! Een Samsung Galaxy S6 tot 5x, een iPad mini en 12″ Macbook tot 2x. Met ingebouwde Type C poort kan een 12″ Macbook opgeladen worden met de originele oplaadkabel. Andere apparaten kunnen worden aangesloten op de twee USB poorten. Bovendien heeft het apparaat 2 USB poorten en een Type C poort, zo kunnen er maar liefst 3 apparaten tegelijk opgeladen worden, bijvoorbeeld een Macbook, iPad en iPhone!

In het doosje van de iWalk zit een stoffen hoes waar het apparaat veiliger (niet geschikt voor harde stoten en water) in vervoerd kan worden, ook zit er een speciale kabel bij om het apparaat op te laden.

Lees ook:

We walk away met de iWalk en jij?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics