Solar Powerbank.

Met het milieu moeten we uiterst voorzichtig zijn. Maar terug gaan in luxe dat wil niemand. Het is juist daarom o zo belangrijk om met zijn allen een stuk milieuvriendelijker te denken. Zo zijn zonnepanelen op het dak erg geliefd, recyclen we meer en zijn o.a. supermarkten steeds meer bezig met streekproducten. Een stap in de juiste richting. Toch ben ik van mening dat we ons nog meer in moeten zetten om ons te blijven bewegen in de juiste richting. Zo vind ik het onacceptabel hoeveel voedselverspilling er is. Ook ben ik van mening dat alle reclamefolders digitaal mogen gaan en zouden meer bedrijven, die zich daar voor verlenen, naar de afstand werk-thuis mogen kijken. Ik zou zo nog een hele lijst van voorbeelden op kunnen sommen, maar aangezien ik van mijn welverdiende vakantie geniet ga ik dat lekker niet doen. Nee ik ga jullie kennis laten maken met mijn nieuwste gadget waar ik echt helemaal verzot op ben.

Solar Powerbank.

Op ons dak liggen al zonnepanelen. Daarmee hebben we in de zonuren veel profijt bij het gebruiken van stroom. Om die stroom zo optimaal mogelijk te gebruiken (ook financieel technisch) staan o.a. de vaatwasser, droger, wasmachine en andere apparaten (indien nodig uiteraard) overdag aan of zijn ze aan het opladen. We hebben hierdoor in de afgelopen periode ons stroomrekening significant omlaag zien gaan. Om anderen ook bewust te maken van zonnepanelen loop ik sinds kort rond met een Solar Powerbank. Deze powerbank is groter dan de powerbanks die ik gewend ben, het heeft een rubberen rand én een zonnelader met accu. Omdat deze ook nog eens een lekkere opvallende kleur heeft hang ik de powerbank expres in het zich op. De reacties zijn overweldigend en erg positief. Sterker nog er is mij al meerdere keren gevraagd waar ik deze coole gadget vandaan heb gehaald… Wel bij MegaGadgets!

Omdat de Solar Powerbank geleverd wordt met een karabijn kun je hem echt overal hangen waar je wilt. Toch ben ik mij ervan bewust dat deze erg geliefd is en hang ik hem aan mijn (rug)tas op met een slotje.

Productinformatie.

  • Geschikt voor iPhone, iPad, Android-telefoons, GPS-apparaten, camera’s en de meeste apparaten die een USB-kabel gebruiken om op te laden
  • Dubbele USB-uitgangen laden tegelijkertijd 2 apparaten op
  • Waterdrop, schok- en stofbestendig
  • 5 LED-status geeft het laadproces aan
  • Ingebouwde 5000 mAh lithium-polymeerbatterij
  • Opladen via zonne-energie: Max. 5V / 200 mA
  • Ingang: DC 5V / 1A
  • Uitgang: 2x DC 5V / 1A
  • Afmeting: 145 x 75 x 15 mm

Lees ook:

Kan jij ook al niet meer zonder een (solar) powerbank?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

3 reacties