Caalman hoesjes en accessoires
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Telefoonhoesjes en accessoires koop je bij Caalman

Telefoonhoesjes en accessoires koop je bij Caalman

Bij Caalman (voorheen Hoesjes Outlet) kun je terecht voor alle soorten telefoonhoesjes en accessoires voor meer dan 100 verschillende modellen smartphones. De kans is dan ook groot jij, net zoals wij, een passend telefoonhoesje vinden voor je gsm. Lees er meer over in dit artikel. En doe mee aan de winactie!

Goede kwaliteit voor een fijne prijs

Wie denkt dat goede kwaliteit duur moet zijn heeft het mis. Caalman heeft het assortiment zorgvuldig samengesteld waarbij de focus ligt op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Precies wat jij en ik willen! Omdat het bedrijf met enige regelmaat restpartijen op koopt geldt er wel een op=op principe. Maar met zo’n groot assortiment zijn er altijd mooie alternatieven mocht je toch misgrijpen.

Telefoonaccessoires

Naast een gigantisch aanbod aan telefoonhoesjes, zoals de iPhone 11 hoesje, heeft de webshop ook een zeer breed assortiment aan accessoires. Hierbij kun je denken aan adapters, kabels, power banks, kabelbeschermers en meer. Hierdoor wordt het nog interessanter om bij Caalman te bestellen.

Alle voordelen op een rij

  • Goed bereikbare klantenservice
  • Gratis verzending
  • Uitgebreid assortiment telefoonhoesjes
  • Telefoonhoesjes voor meer dan 100 verschillende modellen smartphones
  • Binnen 1 – 2 dagen op de mat
  • Past haast altijd door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zeer goede beoordeling bij The Feedback Company, door ruim 8000 klanten
  • Ruilen en/of retourneren gaat makkelijk

Onze ervaring

Al een paar keer eerder zijn we verblijd met een Caalman telefoonhoesje en aangezien de laatste er nog steeds zo goed als nieuw uitziet (en dat na 10 maanden!!!) waren we nu dan ook niet op zoek naar een hoesje maar vooral geïnteresseerd in de accessoires. Om te testen ontving ik een Richmond & Finch Compact Power Bank 5200 mAh Pink Marble en CaseBody Lightning naar USB-kabel 1m Roségoud. En ook deze zijn exact zoals in de advertentie zijn beschreven. Ik ben dan ook benieuwd of ook deze over 10 maanden er nog als nieuw uitzien…

Lees ook:

Waar gebruik jij je telefoon het meest voor?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

33 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics