Thuisleven.com
Smartphone AlleKabels

Met AlleKabels blijf jij verbonden

Als je goed om je heen kijkt zie je dat haast iedereen wel een smartphone heeft. Begrijpelijk aangezien je met dat kleine apparaatje ontzettend veel kunt doen: agenda bijhouden, tv kijken, films screenen, de krant lezen, muziek luisteren via radio of screeningsdienst, internet bankieren, mails lezen en beantwoorden, social media in de gaten houden, foto’s en films maken, spelletje spelen en al het andere. Een smartphone is dan ook niet alleen erg handig om mee te kunnen bellen waar je ook bent maar ook een vervanging voor vele losse items in het dagelijkse leven. Zoals een agenda, fototoestel, filmcamera, etc.

Batterij leeg

Het apparaat is dan ook onmisbaar voor velen van ons. Om verbonden te blijven met hetgeen wat er op de smartphone staat is het dan ook belangrijk dat de telefoon een volle batterij blijft hebben. En dat doe je het merendeel van de tijd met een kabel die je in het stopcontact steekt. Helaas hebben de kabels vaak niet de levensduur van de telefoon zelf en zal er tussendoor eens een kabel vervangen moeten worden. Daarvoor kun jij terecht bij AlleKabels.

AlleKabels

AlleKabels is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van allerlei producten waarmee jij verbonden kunt blijven. Hetzij met een printer, tv en luidspreker. Maar natuurlijk (en misschien zelfs vooral) voor een smartphone. Het assortiment aan kabels is te groot om even op te sommen dus of je nu een Iphone, Huawei, Samsung of ander merk hebt je kunt er altijd wel voor terecht.

Accessoires

AlleKabels heeft bovendien een ruim assortiment aan telefoonhoesjes, powerbanks, popsockets en meer accessoires voor de smartphone. Zo kun jij al je benodigdheden op één plek shoppen zodat je in een keer klaar bent. Hoe prettig is dat?

Verzending

Heb jij een bestelling geplaats bij AlleKabels dan sturen ze je product of de producten stevig verpakt en zo snel mogelijk naar je toe. Daarbij geldt:

  • Producten die op voorraad zijn dezelfde (werk)dag nog naar je toe worden gestuurd.
  • Je de status van de bestelling eenvoudig bij kunt houden via Track & Trace, tenzij het om briefpost gaat.
  • Tevens versturen ze ook naar het buitenland. Dus mocht je op de camping zitten in het zonnige Italië en je wilt graag worden voorzien van kwaliteit en betrouwbaarheid dan weet je waar je terecht kunt…

Zet jij je smartphone wel eens bewust uit?

Foto: Pixabay
Dit artikel is in stand gekomen middels een samenwerking

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Het is maar al te belangrijk om af en toe de telefoon weg te leggen. Na 20 uur liggen ze bij ons allemaal in de keuken! Tijd voor elkaar.

  • Regelmatig een nieuwe oplaadkabel nodig , omdat mijn kabel altijd scheurt bij de connector . De kabels van allekabels zijn prima en niet te duur, dan kan je er nog regelmatig een weggooien 😉

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics