Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Gratis: Kiekeboebox

Gratis: Kiekeboebox

Product: 

Kiekeboebox

Winkel:

Plus supermarkt

Specifieke actievoorwaarden:

De kraamtijd is een hele bijzondere periode waarin je je heerlijk mag laten verwennen. Speciaal voor jonge ouders hebben wij daarom een cadeaupakket samengesteld, de Kiekeboebox! Een box t.w.v. 40 euro vol baby- en kraamproducten én waardebonnen voor gratis producten die je juist nu goed kunt gebruiken. Ontvang je de folder van PLUS en is je kindje maximaal 2 maanden oud? Vraag dan nu de gratis Kiekeboebox aan! Wij wensen u een heel fijne kraamtijd

Website:

Link

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze Geld Terug Acties pagina, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en zwanger.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe