Selecteer een pagina

Je hebt nog tot en met 31 december 2021 toegang tot de huidige club. De nieuwe Pink My Life club is nu live! Besteed je hartjes om exclusieve beloningen vrij te spelen. Elk nieuw seizoen heeft zijn eigen beloningen. Shop opening op 21 maart 2022!

Actievoorwaarden Pink-punten

Alle leden van de Pink Lady® Club kunnen de Pink-punten verzamelen. Unieke codes zijn te verzamelen door Pink Lady® appels los te kopen of door bakjes met Pink Lady® en/of PinKids® appels aan te schaffen. Let op: niet alle appels en bakjes bevatten codes! Als de code geldig is, wordt de deelname goedgekeurd en worden zes Pinks bijgeschreven voor een bakje en 1 Pink voor een losse appel. De unieke codes op de achterzijde van de stickers hebben een uiterste gebruiksdatum. Er is ook een maximum aan dagelijks/ wekelijks in te voeren codes gesteld om misbruik te voorkomen. Het lid moet de kassabon bewaren om zo nodig of indien verzocht de aankoop te kunnen bewijzen.

Pink Lady® Club

Het lidmaatschap van de Pink Lady® Club wordt aangeboden in de volgende twaalf landen: Duitsland, Oostenrijk, België, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Nederland en Zweden en is toegankelijk via Pink Lady. Een nieuw lid aanbrengen biedt de mogelijkheid om vijf Pink-punten te winnen per aangebracht lid. Je mag per jaar 5 nieuwe leden aanbrengen.

Meer voordelen

Naast het sparen van de Pink-punten kan een lid van meer voordelen genieten:

  • Profiteren van exclusieve aanbiedingen van Pink Lady®,
  • Deelnemen aan de prijsvragen om buitengewone prijzen te winnen, zoals droomreizen
  • PinKids® activiteitenboek gratis downloaden
  • De biodiversiteitsgids downloaden
  • Het levendige boomgaardspel downloaden
  • Profiteren van talrijke exclusieve voordelen van partners van de Pink Lady® Club.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat het besparen op items erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Lees ook:

Eet jij graag Pink Lady appels?

Geverifieerd door ExactMetrics