Pink Lady® Club punten sparen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaaracties > Spaaracties verlopen > Spaar met Pink Lady voor 100% gratis spullen en uitjes

Spaar met Pink Lady voor 100% gratis spullen en uitjes

Je hebt nog tot en met 31 december 2021 toegang tot de huidige club. De nieuwe Pink My Life club is nu live! Besteed je hartjes om exclusieve beloningen vrij te spelen. Elk nieuw seizoen heeft zijn eigen beloningen. Shop opening op 21 maart 2022!

Actievoorwaarden Pink-punten

Alle leden van de Pink Lady® Club kunnen de Pink-punten verzamelen. Unieke codes zijn te verzamelen door Pink Lady® appels los te kopen of door bakjes met Pink Lady® en/of PinKids® appels aan te schaffen. Let op: niet alle appels en bakjes bevatten codes! Als de code geldig is, wordt de deelname goedgekeurd en worden zes Pinks bijgeschreven voor een bakje en 1 Pink voor een losse appel. De unieke codes op de achterzijde van de stickers hebben een uiterste gebruiksdatum. Er is ook een maximum aan dagelijks/ wekelijks in te voeren codes gesteld om misbruik te voorkomen. Het lid moet de kassabon bewaren om zo nodig of indien verzocht de aankoop te kunnen bewijzen.

Pink Lady® Club

Het lidmaatschap van de Pink Lady® Club wordt aangeboden in de volgende twaalf landen: Duitsland, Oostenrijk, België, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Nederland en Zweden en is toegankelijk via Pink Lady. Een nieuw lid aanbrengen biedt de mogelijkheid om vijf Pink-punten te winnen per aangebracht lid. Je mag per jaar 5 nieuwe leden aanbrengen.

Meer voordelen

Naast het sparen van de Pink-punten kan een lid van meer voordelen genieten:

 • Profiteren van exclusieve aanbiedingen van Pink Lady®,
 • Deelnemen aan de prijsvragen om buitengewone prijzen te winnen, zoals droomreizen
 • PinKids® activiteitenboek gratis downloaden
 • De biodiversiteitsgids downloaden
 • Het levendige boomgaardspel downloaden
 • Profiteren van talrijke exclusieve voordelen van partners van de Pink Lady® Club.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat het besparen op items erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Lees ook:

Eet jij graag Pink Lady appels?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

14 reacties

 • Blijkbaar heb ik hetzelfde probleem als deze twee personen Marleen Ghesquiere en Mirka Vandermeulen . Ik was ook aan het sparen , en plots stond er geen code meer op de pink hartjes . Zonde want dat zijn 4 appels per dag en dat al van de maand juni

 • Ik ben aan het sparen en nergens staan nog stickers met codes op de appels. Wat nu, zou jammer zijn dan mijn meer dan 200 punten niks meer waard zijn.

 • 2 van de 4 codes die ik heb worden eerst niet aanvaard wegens verkeerd ingegeven (wat het os zo gemakkelijk en goed leesbaar) en als ok een 2e keer probeer geeft men aan dat de code al geregistreerd is??

  • Hoi Mirka,

   Dat is natuurlijk niet echt de leukste ervaring met een spaaractie. Helaas heb ik dat zelf ook al met regelmaat meegemaakt. Als je de kassabon hebt zou ik je adviseren om daar even een foto van te maken inclusief een foto van de codes en deze door te sturen naar het bedrijf. Wellicht hebben zij een passende oplossing.

   Laat je even weten hoe het afgelopen is?

  • Helaas weten wij dat ook niet en kun je die vraag het beste neerleggen bij Pink Lady. Mocht je erachter zijn waarom dat zo is zou je dat dan met ons willen delen?

 • wat een leuke spaarwebshop, voor een paar punten kan je al wat leuks uitprinten! Alleen ga ik niet van merk appels veranderen. Ben zelf fan van de Elstar en Jonagold. Maar als je dit soort appels altijd eet is het echt de moeite waard om punten te sparen met het spaarprogramma.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics