Pink Lady
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar met Pink Lady voor 100% gratis spullen en uitjes

Spaar met Pink Lady voor 100% gratis spullen en uitjes

Spaar met de stickers (codes) die op de Pink Lady appels en -verpakkingen zitten voor gratis producten en uitjes. Bijvoorbeeld leuke etiketten of een keukenmachine.

Website: Pink Lady

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat het besparen op items erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

11 reacties

 • Ik ben aan het sparen en nergens staan nog stickers met codes op de appels. Wat nu, zou jammer zijn dan mijn meer dan 200 punten niks meer waard zijn.

 • 2 van de 4 codes die ik heb worden eerst niet aanvaard wegens verkeerd ingegeven (wat het os zo gemakkelijk en goed leesbaar) en als ok een 2e keer probeer geeft men aan dat de code al geregistreerd is??

  • Hoi Mirka,

   Dat is natuurlijk niet echt de leukste ervaring met een spaaractie. Helaas heb ik dat zelf ook al met regelmaat meegemaakt. Als je de kassabon hebt zou ik je adviseren om daar even een foto van te maken inclusief een foto van de codes en deze door te sturen naar het bedrijf. Wellicht hebben zij een passende oplossing.

   Laat je even weten hoe het afgelopen is?

  • Helaas weten wij dat ook niet en kun je die vraag het beste neerleggen bij Pink Lady. Mocht je erachter zijn waarom dat zo is zou je dat dan met ons willen delen?

 • wat een leuke spaarwebshop, voor een paar punten kan je al wat leuks uitprinten! Alleen ga ik niet van merk appels veranderen. Ben zelf fan van de Elstar en Jonagold. Maar als je dit soort appels altijd eet is het echt de moeite waard om punten te sparen met het spaarprogramma.