Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kookboeken > Appeltaart bij Janneke thuis – Janneke Philippi

Appeltaart bij Janneke thuis – Janneke Philippi

Houdt je ook zo van een appeltaart geur in huis?
Ben je toevallig ook dol op bakken?
En sta jij graag in de keuken om iets nieuws te proberen?
Dan zit je met het boek appeltaart van Janneke Philippi aan het juiste adres.

Appeltaart bij Janneke thuis

In dit prachtig gebundeld boek vind je een ruim aanbod van verschillende soorten appeltaarten. Allen waarbij je één voor één lekker honger krijgt. Naast de meest bekende en de relatief onbekende appeltaarten vindt je ook heerlijke appelcakes, appeldesserts, appelbrood en klein appelgebak in het boek terug. Zo is er voor elke gelegenheid wel iets lekker te maken. Het boek is logisch ingedeeld, beschikt over een register en is voorzien van duidelijke foto’s.

In het boek wordt ook stil gestaan bij glutenvrije en vegan recepten.

Wat vind ik ervan?

Wat mij vooral aanspreekt aan de boeken van Janneke Philippi is toch wel de indeling van het boek. Een korte inleiding, waarbij ook stil gestaan wordt bij de ingrediënten die niet zo voor de hand liggen zijn, een duidelijke ingrediëntenlijst, korte en krachtige omschrijving hoe het product gemaakt moet worden en ten alle tijden een foto van het gerecht. Ook de tijden van bereiding, wachten, oven e.d. staan keurig omschreven. En met regelmaat vindt je een goede tip van Janneke.

Informatie

Auteur: Janneke Philippi
Foto’s: Serge Philippi
ISBN: 9789045218328
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics