Thuisleven.com
Tips om de ultieme kerstsfeer in huis te halen.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Kerst & Oud en Nieuw > Tips om de ultieme kerstsfeer in huis te halen

Tips om de ultieme kerstsfeer in huis te halen

De gezelligste periode van het jaar staat voor de deur en dat betekent dat het binnenkort tijd is om de kerstspullen er weer bij te pakken. Maak je jouw huis kerstproof, dan straalt het warmte en gezelligheid uit. Maar hoe doe je dat, de ultieme kerstsfeer in huis halen? Wij helpen je op weg en sommen enkele tips voor je op!

Zet een mooie kerstboom neer

Bij Kerstmis hoort natuurlijk een mooie kerstboom. Of je nu een echte kerstboom hebt of een kunstboom, het is altijd mogelijk om deze te decoreren. Je kunt de kerstboom helemaal aansluiten bij wat jij mooi vindt en het op deze manier een persoonlijk tintje geven. De boom versieren is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld met kerstballen, kerstslingers en lampjes.

Als je al een lange tijd dezelfde versiering gebruikt, is het wellicht leuk om hier eens verandering in te brengen. Door een paar nieuwe prachtige kerstballen, slingers en lichtjes te kopen, geef je jouw huis tijdens de feestdagen een compleet andere uitstraling. Zorg dat je kerstboom het stralende middelpunt van de ruimte wordt.

Verlicht met kerstlampjes

Een andere goede tip om de ultieme kerstsfeer in huis te halen, is je woning verlichten met kerstlampjes. Dit is zowel binnen als buiten mogelijk. Er zijn tal van verschillende kerstlampjes te koop, dus je hebt hier een ruime keuze in. Of je nu gek bent op warm wit licht of juist kerstverlichting in meerdere kleurtjes wilt, het is allemaal mogelijk.

Plaats een kerststal

Een andere sfeervolle toevoeging aan je huis zo rond de feestdagen, is en mooie kerststal. Met een kerststal breng je het kerstverhaal tot leven in je woning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, variërend van klein tot groot en van modellen zonder verlichting tot stallen met verlichting. Kies een kerststal uit, maak deze compleet met de kerstfiguren en plaats het onder je kerstboom. Met een kerststal ziet jouw huis er hoe dan ook sfeervol uit!

Voeg winterse geuren toe

Wat ook een tip is om in gedachten te houden, is het toevoegen van winterse geuren. Niet alleen een prachtige kerstboom, kerstlampjes en een kerststal zorgen voor een kerstsfeer in huis, dat geldt ook voor winterse geuren. Het kan daarom geen kwaad om die toe te voegen in huis. Denk hierbij aan bijvoorbeeld geuren van dennen, kruiden of hout. Winterse geuren in je woning toevoegen is mogelijk met bijvoorbeeld geurkaarsen of geurstokjes. Deze tips helpen je erbij om de ultieme kerstsfeer in huis te halen. Maak je jouw woning helemaal kerstproof, dan tover je het om tot een magische plek vol warmte en gezelligheid!

Lees ook:

Welke kleur hangt er dit jaar bij jullie in de boom?

Foto’s: DB-online marketing
#ad

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics