Selecteer een pagina

Heel langzaam aan doet de herfst zijn entree en zal de winter erop volgen. De zomerse spullen gaan weer de kast en en de sfeermakers voor de komende periode komen weer te voor schijn. Toch kan ik mij zomaar voorstellen dat er ergens iets kapot van is gegaan, of dat je er gewoonweg op uit gekeken bent en graag iets nieuws wilt de komende periode. Daarom zocht ik wat leuke sfeermakers op en zal ik deze met jullie delen. Nieuwsgierig? Kijk en lees dan snel verder.

Licht – kaarsen en lampen

Een echte sfeermaker in de donkere periode is natuurlijk licht. Dit kan door middel van een design lamp en dat kan met kaarslichten. Een combinatie ervan is natuurlijk net zo prachtig.

Around kandelaar van Ferm Living
Deze around kandelaar van Ferm Living heeft een grotere halve maan en een kleinere halve maan die daar in staat. Het handvatje is een staafje in een elegante vorm, de kleur hiervan vind je terug in het gedeelte waar de kaars ingestoken kan worden. Dankzij de halve manen wordt het kaarsenvet dat langs de kaars afdruipt keurig opgevangen. Zo heb je geen vieze vlekken op de tafel, kast of waar dan ook. Persoonlijk vind ik deze roestkleurige variant echt heel erg gaaf, mocht je liever van charcoal houden dan is dat er ook. Deze kandelaars zijn echt wel een van mijn favoriete sfeermakers.

Stone geurkaars giftset
Deze Tom Dixon giftset is een set met zes luxe kaarsen met een kandelaar van exotisch marmer. Zoals je wellicht weet is marmer geen gemaakt product door de mens, maar door de natuur. Het is dan ook wellicht overbodig om te zeggen dat daardoor elke marmeren steenkaars zijn eigen kleurpatronen heeft. Zo heb je altijd een prachtig en uniek item in je huis.

Luceplan
De Lita tafellamp, die er overigens ook in andere varianten is, zet je overal neer waar je hem hebt willen staan. Zelfs op een kast zal hij niet misstaan. Stel vervolgens het licht in om de gewenste hoeveelheid met de dimmer en je hebt ook nog eens het perfecte licht in de woonkamer.

Zijn deze lampen toch niet geheel naar je gading, kijk dan eens bij lampen voor iets wat je wel aanspreekt.

Vloerkleed

Desso
Bij een heel strak interieur zal een eyecatcher niet misstaan. Zo’n eyecatcher kan een klein subtiel item zijn (zoals een kaarsje), maar het kan ook een artikel zijn dat je echt verrast. Zoals de marmeren vloerkleren van Desso, in verschillende kleuren. Welke vind jij het mooiste?

Seletti
Deze Job Rug Egg vloerkleed heeft mij echt aan het lachen gebracht. Wat een heerlijke vrolijke kleuren en weer eens iets anders dan de ananas waar ik langzaam aan wel een beetje op uitgekeken raak. Mocht je deze bijzondere vloerkleed in je woonkamer willen hebben liggen (of elders in huis) vergeet dan niet om ergens een kip neer te zetten. Hihi.

Overige sfeermakers

Opbergmand
Ben je al dat speelgoed door je woonkamer ook zo zat? Of heb je juist last van de dekens die je graag in de avond over je heen gooit maar overdag uit zicht wilt hebben? Wat het ook is in de Ferm Living Pear Braided opbergmand kun je allerlei spullen kwijt. Is de mand vol zet je de bovenkant erop en heb je een prachtige accessoire voor je (woon)kamer. Zijn de schattige blaadjes jou ook opgevallen?

Decanteerkaraf
Heb je ook zoveel last van (fruit)vliegjes en wil je graag een glaasje wijn dan kan dat een probleem op leveren. Niet alleen heb je kans dat die vervelende vliegjes je fles wijn in gaan (immers krijg je niet altijd de dop weer terug erin). Maar ook voor een mooie volle schenk is een decaanteerkaraf een object waarbij je ook nog even kunt pronken. Zeker als je zo’n prachtige decaanteerkaraf hebt als deze.

Klik op woonaccessoires voor meer inspiratie.

Welke sfeermakers heb jij graag in huis?

Geverifieerd door ExactMetrics