Thuisleven.com
handdoeken badlakens
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Badkamer > Het perfecte badlaken voor iedereen en overal bruikbaar

Het perfecte badlaken voor iedereen en overal bruikbaar

Douche-, sauna- en strandlakens worden ook wel badhanddoeken genoemd. Deze dienen om het hele lichaam af te drogen of als een goed om ondertapijt op het strand. Of het nu gaat om een klassieke soberheid, met opvallende strepen, fantasierijke patronen of gewoon eenkleurige badlakens. In de badkamer zorgen douchehanddoeken en bijpassende handdoeken voor aantrekkelijke kleuraccenten. Jezelf droogwrijven met een extra grote zachte badhanddoek na een douche of bad of de handdoek om het lichaam wikkelen is een populair ritueel voor zowel mannen als vrouwen. Handdoeken-discounter bied je een ruime keuze die zeker zal voldoen aan je behoeften.

Wat is een handdoek eigenlijk?

Een handdoek is een stuk textiel dat je dagelijks nodig hebt om je te drogen na een bad, douche of handwas. Een lekker lang ontspannend of koud bad met kaarslicht en mooie muziek of een verfrissende douche zijn een ware traktatie. Des te belangrijker is het dat de overgang van nat naar droog wordt vergemakkelijkt door een pluizige en esthetische handdoek. Hiermee kun je mooi inpakken en afdrogen tot je de dag begint of je je voorbereidt op de nachtrust.
Maar handdoeken dienen niet alleen een praktisch doel, ze zetten ook kleurrijke accenten. Een paar op elkaar gestapelde handdoeken in subtiele kleuren zoals crème of grijs zetten ook elegante accenten. Handdoeken-discounter is je ideale partner om zowel je praktische als esthetische doel met je handdoeken te verwezenlijken. Niet alleen de handdoeken zijn zacht maar ook de prijzen.

Verschillende types handdoek

Hoogwaardige handdoeken zijn sterk absorberend, zodat ze vocht uit het lichaam opnemen. Je neemt ze mee naar het strand, de sauna of het zwembad. Daarvoor zijn er bij handdoeken- discounter speciale strandlakens en saunahanddoeken beschikbaar zijn.
Een ander bijzonder type badhanddoek is de pestemal of hamam handdoek, die in het oosterse stoombad hamam wordt gebruikt, omdat deze bijzonder licht en absorberend is. Oorspronkelijk komen deze doeken uit Turkije. Hamamdoeken zijn multifunctionele badhanddoeken, die buitengewoon slijtvast en duurzaam zijn. Door de vlakke weefselstructuur en de natuurlijke stof zijn de doeken bijzonder zacht en aangenaam in het gebruik. Of het nu gaat om een badhanddoek, strandhanddoek, saunahanddoek, … de toepassingsmogelijkheden zijn bijna eindeloos. Je kunt ze bij handdoeken-discounter kopen met een afmeting van 100 bij 180 cm.
Ook thuis in de badkamer hebben we handdoeken in verschillende varianten nodig om ons na het bad of de douche te kunnen wrijven of om ons haar te kunnen drogen. In een normaal huishouden zijn er naast de middelgrote handdoeken voor de handen meestal ook grotere bad- en/of douchehanddoeken. Handdoeken-discounter heeft een ruim aanbod met handdoeken van 50 × 100 cm tot 100 × 180 cm, in verschillende kleuren.

Lees ook:

Welke handdoeken gebruik jij graag?

Bron afbeelding: Pixabay

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

  • We hebben handdoeken van de Hema. Filter van droger zit daarna altijd bomvol. Gaten vallen in de grijze variant. Zwart gaat nog het langst mee. Een volgende keer kiezen we een ander merk.

  • Een middenmaat voor in de badkamer; nu zijn we toevallig op zoek naar een nieuwe set, dus ik ga de website zeker bekijken!

  • Afgelopen weekend nog bij de grote AH hier in de buurt van die fijne Haman-doeken (groot handdoekformaat) gekocht van Walra met 50% korting.
    Ideaal om mee te nemen op vakantie, nemen niet zoveel plek in beslag.

  • Voor douchen en badderen ben ik echt gek op de hele groten waar je zo lekker in weg kunt kruipen <3 Belangrijk is wel dat ze goed water opnemen, zo vervelend als je klam achterblijft. Dat geldt trouwens ook voor gewone keukenhanddoeken en afdroogdoeken!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics