Thuisleven.com
Stof verdwijnt, waar Swiffer Duster verschijnt!
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Stof verdwijnt, waar Swiffer Duster verschijnt!

Stof verdwijnt, waar Swiffer Duster verschijnt!

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u het huishouden voor nop doet? Ben je net klaar met stofzuigen en een uur later ligt er alweer van alles op de vloer. Heb je net de ramen gezeemd, poept er een vogeltje op je net schoon gelapte ramen. Ben je net klaar met stoffen, een dag later zie je alweer het eerste stof op de kast liggen. Dan is het wel handig en makkelijk als er goede huishoudartikelen als Swiffer Duster bestaan die het toch net allemaal ietsje makkelijker maken. En waarmee je zo min mogelijk tijd mee kwijt bent. En vooral als huishouden nu niet echt je hobby is….

Swiffer Duster Kit

Ik mocht de Swiffer Duster Kit uitproberen. Deze kit bestaat uit één Swiffer Duster Handvat en één afstoffer. Voordat je aan de slag kunt moet je eerst de afstoffer nog aan het handvat schuiven. Dat gaat zeer eenvoudig.

Toen kon ik aan het werk. Ik heb mijn hele huiskamer ermee afgestoft. Dankzij de duizenden flexibele, donzige vezels neemt de Swiffer Duster wel 3x meer stof op dan een gewone stofdoek.  Het stof dwarrelt nauwelijks in het rond. De handvat is comfortabel en daarmee kun je heel makkelijk in alle hoekjes en gaatje komen. Ook zeer geschikt om de luxaflex mee af te stoffen of achter de radiator te komen.

Mijn ervaring met de Swiffer Duster

Wat dat betreft ben ik zeker overtuigd! Het werkt absoluut fijner dan een gewone stofdoek. Enig nadeeltje is dat de navul-afstoffers niet zo heel goedkoop zijn. Bij Blokker kost een starterskit met 1 handvat en 3 afstoffers € 3,99. Een doosje met 20 navullingen kost daar € 13,00. Ik probeerde dan ook om meerdere keren met één afstoffer mijn huiskamer af te stoffen, maar na 3x was het toch echt wel op.

De Swiffer Duster is met navullingen ook online te koop!

Lees ook:

En heeft u de Swiffer Duster Kit al geprobeerd? Wat vindt u ervan?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • De stofdoekjes van de action en die van de lidl passen erop. Vind zelf die van de lidl het beste. Zelf heb ik ook de vloerveger van de skiffeur. De vochtige vloerdoekjes van de lidl passen daar ook fijn op. Voor als ik na het stofzuigen ook nog enkele vlekjes van de tegelvloer wil verwijderen.

  • Vorig jaar ook eens mogen testen. Ik vind het ideaal, maar inderdaad vrij prijzig. Door de huisdieren, kan ik ze ook echt maar 1 x gebruiken. Haal ze nu bij de action, vele malen goedkoper, al is er wel een kwaliteit verschil natuurlijk. Gebruik nog wel de houders van swiffer, die liggen fijn in de hand.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics