Bijna een tiener in huis!
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Slaapkamer > Bijna een tiener in huis!

Bijna een tiener in huis!

Plotseling slaan de feiten ons om de oren, we hebben na de zomer een tiener in huis! Jeetje, wat is de tijd gevlogen en wat maakt ze een sprongen de laatste tijd. Spreekbeurt geven, werkstuk maken en alleen naar huis fietsen. Ze is wel toe aan een eigen tienerkamer. Maar hoe pak ik dat aan?

Shoppen

Ik heb geen hekel aan winkelen, ik mis alleen het geduld van rustig snuffelen. Onze dochters hebben dit ook, dus als ik dan eens ga, dan ook het liefst zonder kinderen. Zo kopen wij graag kleding van de paspop, dan zien we gelijk hoe de kleding valt. Net als het kopen en beslissen over meubelen gaat dit bij ons heel vlot. We oriënteren ons eerst online met het budget in ons achterhoofd. Onze voorkeur gaat dan uit naar complete meubelsets. Dat heeft er alles mee te maken dat ik niet goed ben in combineren en mijn smaak heel breed ligt. Om nu te voorkomen dat het een ratjetoe in huis wordt, pakken we het vervangen van de inrichting kamer voor kamer, ruimte voor ruimte aan.

Badkamer

Eerder was al te lezen dat we onze badkamer in één klap met een badkamermeubel inclusief dubbele wastafels en bijbehorende badkamerkasten vernieuwd hebben. Alle bij elkaar geraapte kastjes konden eruit, op het bad en de doucheruimte na. Hierna vormt onze badkamer één geheel en dat bracht veel rust.

Complete kinderkamers

Met drie dochters valt er altijd wel wat te schuiven met meubelen. Het peuterbed van onze kleuter kan de deur uit en zij kan het grote stapelbed in. Hetzelfde geldt dan voor haar kleine kledingkast, daar kunnen we vast een ander blij mee maken. Voor de slaapplaats en kledingkast van de (bijna) tiener hebben we al een bestemming, nu op zoek naar een leuke nieuwe set voor haarzelf. In het online winkelcentrum van OO Shopping vind ik een geruime keuze aan complete kinderkamers en ook nog eens afgeprijsd. Deze kinderkamers bestaan uit een bed of (half)hoogslaper met kledingkast, bureau en/of nachtkastje. Zelfs van de kleur van de muur en het vloedkleed op de afbeelding steek ik iets op. Een paar sets vallen buiten ons budget. Rest de vraag of we genoeg ruimte hebben voor een los bed met kledingkast of dat we beter op zoek kunnen gaan naar een bed met geïntegreerd bureau. Dan kan ze daar gelijk haar huiswerk op maken en kost het niet teveel ruimte. Wat zal ze blij zijn!

Lees ook:

Ben jij goed in het stylen en combineren van meubelstukken?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

  • Superleuke kamer! Ik kijk altijd eerst rond op internet, zonder manlief overigens aangezien hij soms denkt dat we een geldboom hebben haha. Dan selecteer ik wat dingen die ik manlief laat zien en die zegt dan 9 van de 10 keer: oke is prima hoor. Dus dat hahahaha

  • Ja, heel goed 😉 Wij hebben een complete meubelset en dat past zeker goed bij elkaar. Vloer, behang, verf en gordijnen gaat mij ook wel goed af. Maar de verdere inrichting dmv accessoires vind ik wel heel lastig.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics