Thuisleven.com
Cadeau’s voor een tiener(zoon).
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Cadeaus voor een tiener(zoon) koop je bij Trendhim

Cadeaus voor een tiener(zoon) koop je bij Trendhim

Cadeautjes bedenken voor een ander vind ik echt heel erg leuk. Zo maak ik met regelmaat luiertaarten, creëren we elk jaar weer een cadeau voor de juf en heb ik zelfs al eens een bad gemaakt van toiletrollen voor een huwelijk (we moesten iets cadeau geven wat te maken had met de badkamer). Echter nu mijn oudste zoon tegen zijn 13e verjaardag aanhikt merk ik dat ik dit toch wel een stuk lastiger vind.

Trendhim cadeaus voor een tiener(zoon)

In de tijd dat mijn zoontje nog kleiner was, werd hij gelukkig van zo’n beetje al het speelgoed wat in de winkels verkrijgbaar was. Nu zit hij in een hele andere fase. Hij wilt namelijk steeds vaker bij de volwassenen aanschuiven.
Op zich niet zo heel gek immers is hij al een paar jaar een tiener en veranderd niet alleen zijn lichaam maar ook zijn interesse. Dat maakt het uitzoeken van cadeaus een nog grotere ramp. Immers is speelgoed niet meer interessant en met echte mannen cadeaus kunnen ze nog niks. Maar wat moet het dan wel zijn?

Om te beginnen denk ik dat het nu dé tijd is om die kinderlijke Cars beurs de deur uit te doen en deze te ruilen voor een echte portemonnee. Een stoere leren portemonnee zal niet alleen veel mooier staan maar ook veel praktischer zijn qua geld, pasjes en eventuele bijzonderheden (zoals een condoom over een aantal jaren). En als we dan toch over gaan op een mooie stoere leren look is een bijpassende leren riem en armband toch wel een perfecte match.

De finishing touch vind ik toch wel manchetknopen bij de man. Nu snap ik dat dat nog net niet helemaal bij de look van een dertienjarige hoort. Maar voor feestjes, een zondag of een andere chique dag is het ook zeker geen no-go. Met dat in mijn achterhoofd heb ik eens lopen vissen op een reactie van mijn zoon. Mijn partner draagt namelijk met regelmaat manchetknopen en wat blijkt zoonlief zou er ook graag een paar willen hebben. Toen ik vroeg welke hij mooi vond liet hij een paar manchetknopen zien.

Cadeaupakket

Uiteindelijk is het dit cadeaupakket geworden:

  • De bruin lederen armband heeft een prijs van €17,95. De armband kun je om je pols draaien, zo is hij geschikt voor elke omvang van een pols. Ideaal voor jongens maar ook voor mannen.
  • De stijlvolle blauw centrum manchetknopen zijn te koop voor €18,95. Ze zijn klassiek van vorm en kleur door de zilveren look. Echter door het blauwe streepje in het midden, maakt het net iets sportiever dan wel persoonlijker. Kortom een echte eye chatcher!
  • De zwart dunne portemonnee California van het merk Lucleon is te koop voor €50,95.

Op Trendhim.nl staan nog veel meer leuke jongens- en mannen artikelen! Zoals bijvoorbeeld scheermesjes, tassen, stropdassen, (zonne)brillen, ringen, reversspelden, bretels en noem het maar op.

Lees ook:

Wat zou jij een tiener jongen cadeau geven?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review-exemplaren ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Wat een superstoer pakket zeg! Afhankelijk van wanneer hij jarig zou zijn zou ik evt kiezen voor een stoere zonnebril of iets wat aan zou sluiten bij een hobby zoals bijv. mountainbiken dan zou ik kiezen voor fietskleding ofzo. Maar een stoere armband staat zeker heel hoog op de cadeautip-lijst. Die manchetknopen vind ik trouwens ook erg goed bedacht 😀

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics