Selecteer een pagina

Met regelmaat lees ik op de Social Media kanalen dat een kinderverjaardag alleen leuk is als er alcohol wordt geserveerd. Ik denk dat ik dan toch bij dat ene kleine clubje hoor die juist dol is op alles omtrent kinderen (behalve een babyshower, daar heb ik een grote hekel aan). Aankondiging van de zwangerschap, de geboorte, de kraamtijd, de eerste stapjes enzovoorts… Mijn oren staan gespitst. Nu kregen we een WhatsApp binnen van de eerste verjaardag van het zoontje van mijn beste vriendin. Ook voor mij is dat feest want wat moet ik allemaal laten liggen en wat geef ik juist wel?

Van wie is die auto?

Met dit weer is een zonnebril geen overbodige luxe. Dus het eerste stoere cadeautje ligt al klaar. Het tweede cadeautje was geheel onverwachts maar wel erg stoer. We kregen namelijk bij de aanschaf van onze nieuwe BMW een mini model van een MBW i8. Aangezien we dat vier keer kregen en daarna nog eens vier maal bij het ondertekenen hadden we er iets te veel. Kortom een leuk extraatje. Aangezien we nu toch stoer op pad zijn met allemaal auto-items (een zonnebril is ook ideaal voor in de auto) besloot ik dat er ook een derde auto cadeau bij kwam. Namelijk het boekje “van wie is die auto?”.

Van wie is die auto is een kartonnen boek met allemaal vragen en antwoorden. Niet geschreven (nou ja een klein beetje dan) maar uitgebeeld met illustraties. Zo zie je in het boekje een politieauto staan op de linkerpagina, op de rechterpagina staan 4 figuren en de dubbele pagina die vervolgens komt staat het antwoord afgebeeld. Kortom een leuk en leerzaam boek. Niet alleen voor jonge kinderen maar ook leerzaam voor oudere kinderen.

Van wie is die auto? is uitgegeven door Uitgeverij Gottmer

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics