Thuisleven.com
Van wie is die auto?
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Van wie is die auto?

Van wie is die auto?

Met regelmaat lees ik op de Social Media kanalen dat een kinderverjaardag alleen leuk is als er alcohol wordt geserveerd. Ik denk dat ik dan toch bij dat ene kleine clubje hoor die juist dol is op alles omtrent kinderen (behalve een babyshower, daar heb ik een grote hekel aan). Aankondiging van de zwangerschap, de geboorte, de kraamtijd, de eerste stapjes enzovoorts… Mijn oren staan gespitst. Nu kregen we een WhatsApp binnen van de eerste verjaardag van het zoontje van mijn beste vriendin. Ook voor mij is dat feest want wat moet ik allemaal laten liggen en wat geef ik juist wel?

Van wie is die auto?

Met dit weer is een zonnebril geen overbodige luxe. Dus het eerste stoere cadeautje ligt al klaar. Het tweede cadeautje was geheel onverwachts maar wel erg stoer. We kregen namelijk bij de aanschaf van onze nieuwe BMW een mini model van een MBW i8. Aangezien we dat vier keer kregen en daarna nog eens vier maal bij het ondertekenen hadden we er iets te veel. Kortom een leuk extraatje. Aangezien we nu toch stoer op pad zijn met allemaal auto-items (een zonnebril is ook ideaal voor in de auto) besloot ik dat er ook een derde auto cadeau bij kwam. Namelijk het boekje “van wie is die auto?”.

Van wie is die auto is een kartonnen boek met allemaal vragen en antwoorden. Niet geschreven (nou ja een klein beetje dan) maar uitgebeeld met illustraties. Zo zie je in het boekje een politieauto staan op de linkerpagina, op de rechterpagina staan 4 figuren en de dubbele pagina die vervolgens komt staat het antwoord afgebeeld. Kortom een leuk en leerzaam boek. Niet alleen voor jonge kinderen maar ook leerzaam voor oudere kinderen.

Van wie is die auto? is uitgegeven door Uitgeverij Gottmer

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics