Sinterklaasboeken
Thuisleven.com > Sinterklaas > Sinterklaasboeken van Unilever (met winactie)

Sinterklaasboeken van Unilever (met winactie)

Gordon is met het boek Sinterklaas en de vuurvliegjes de derde en laatste schrijver die dit jaar aan het lijstje wordt toegevoegd voor de 17e editie van het sinterklaasboek. De sinterklaasboekenactie is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat geïnitieerd wordt door Unilever. Dit jaar is Gordon een van de 3 schrijvers die speciaal voor de actie een bijzonder verhaal heeft geschreven voor de kinderen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Maxime Meiland en Roxeanne Hazes een sinterklaasboek hebben geschreven in opdracht van Unilever. De boeken zijn vanaf 15 november gratis te verkrijgen bij aankoop van artikelen van Unilever bij de supermarktfilialen van de winkelformules PLUS, Deen, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders.

Sinterklaas en de vuurvliegjes – Gordon & Job van Gelder

Het stormt en sneeuwt. Als dan ook nog eens de stroom uitvalt, is de paniek in het paleis van Sinterklaas compleet. Het is onmogelijk om in het aardedonker de cadeautjes rond te brengen. Wat nu? Gelukkig herinnert Sinterklaas zich een bijzondere gebeurtenis uit het verleden…

Sint en de verdwaalde Pakjesboot – Maxime Meiland & Rick Wake

Paniek op zee! Pakjesboot 13 verdwaalt in de mist en strandt op Lettereiland. Daar wonen helaas geen mensen die de Pieten kunnen helpen. Gelukkig vinden ze op een oud vlot een verrassende aanwijzing. Er volgt een spannende puzzeltocht over het eiland. Maar de grote vraag is… komen ze nog wel op tijd in Nederland aan?

Sint wordt drummer – Roxeanne Hazes & Andrea Rivola

Sinterklaas zit totaal niet in zijn vel. En wat de Pieten ook doen om hem op te vrolijken… niks helpt! Totdat Sint in de muziekwinkel als een blok voor een glimmend drumstel valt. De kracht van samen muziek maken zorgt ervoor dat het sinterklaasfeest nog net op tijd kan doorgaan!

Verkrijgbaarheid Sinterklaasboeken

De sinterklaasboeken zijn vanaf 15 november gratis te verkrijgen bij aankoop van artikelen van Unilever bij de supermarktfilialen van de winkelformules PLUS, Deen, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders. Kijk voor meer informatie op: www.sinterklaasprentenboeken.nl

Win

Wij mogen 3 x 3 setjes Sinterklaasboeken verloten onder de deelnemers. Laat om kans te maken op deze leuke prijs een reactie achter met je naam en geldig e-mail adres onder dit artikel en twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com die je aanspreken.

We maken de winnaars op 25 november 2020 bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

P.s.: volg je ons ook al op: FacebookInstagramTwitterPinterest, TikTok en/of Youtube?

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

69 reacties