Selecteer een pagina

Op zoek naar lekkernijen rondom het thema Sinterklaas? Op Thuisleven hebben we meerdere recepten staan en ik heb ze verzameld in een blog. Zo hoef je niet alles af te speuren. Zodra we weer een lekker recept hebben uitgewerkt, komt die natuurlijk in dit overzichtje erbij. Zelf een lekkere aanvulling? Deel het dan in een reactie onder dit bericht of stuur ons een mail!

Citroencheesecake met pepernoten bodem

Ben je op zoek naar een lekker Sinterklaas lekkernij dat makkelijk en snel te maken is? Probeer deze citroencheesecake met pepernoten bodem dan maar eens. Wellicht kun je er ook nog wat pepernoten bovenop strooien om het nog wat meer Sinterklaas stemming erin te gooien.

Sinterklaasrecept: Arretjescake met kruidnootjes

Arretjescake met kruidnoten

Dat arretjescake een onweerstaanbaar lekkere chocoladebom is weten we allemaal wel. Maar dat hij ook nog eens op te leuken is met kruidnoten, dat kent nog niet iedereen. Daarom mag dit heerlijke recept niet ontbreken in dit lijstje.

Sinterklaas pannenkoeken

Pannenkoeken

Neem wat bloem, melk, suiker en eieren en je bent al aardig op weg om lekkere pannenkoeken te maken. Met Sinterklaas mag daar wel een Sinterklaas smaakje aan zitten. Laten wij daar nou toevallig het recept voor hebben…!

Sinterklaas en of Kerstkoffie

Koffie

Ben je helemaal gek op koffie? Dan is de Sinterklaas koffie van Koffieezz een aanrader. Sinterklaas koffie kenmerkt zich door een perfecte melange van diverse soorten Arabica koffiebonen speciaal geselecteerd en is met zorg in kleine oplages vers gebrand. Een krachtige stoere smaak. Karamel, geroosterd brood, en tonen van chocolade. Dat wil jij toch ook?

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics