Thuisleven.com
Gratis Bellen met Sinterklaas
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Sinterklaas > Gratis app.- Bellen (en sms-en) met Sinterklaas!

Gratis app.- Bellen (en sms-en) met Sinterklaas!

Er bestaat al sinds 2015 een leuke en gratis app. Bellen met Sinterklaas! Ik loop hopeloos achter, maar wat ben ik blij dat ik het nu gevonden heb.

Bellen met Sinterklaas!

Bellen met SinterklaasNa 500K downloads en een beoordeling van **** een ware aanvulling in deze roerige tijd. Ik nam de proef op de som en heb eerst zelf wat gerommeld met de applicatie voordat ik de meisjes erbij betrek. Je kunt de kinderen invoeren met naam, leeftijd en hobby’s. Vervolgens kan je één ontvanger selecteren en Sinterklaas belt op een ingevoerd tijdsstip maximaal 30 minuten later. De reden van het gesprek kan je ook aangeven. En er is altijd wel een reden waarom Sinterklaas je kan bellen: je mag je schoen zetten, je bent jarig of heel erg stout geweest. Er is ook een betaalde upgrade binnen de app. van 1,99 euro per jaar waarbij je meerdere ontvangers aan kunt geven en gerichter antwoord krijgt.

De voicemail van Sinterklaas

Ik heb de voicemail van Sinterklaas beluisterd en vond het een leuk verhaal. Binnen dit menu zijn wat opties per toets. Je kunt je verlanglijstje doorgeven, informeren hoeveel nachtjes slapen het nog is tot Pakjesavond of horen wat Sinterklaas nu aan het doen is. De antwoorden zijn automatisch maar wisselen regelmatig, erg vermakelijk. Zo was de Sint even warme chocomel aan het drinken voordat hij op jacht moest voor kilometerslang inpakpapier.

Sms-en met Sinterklaas!

Uitermate geschikt als spellingoefening voor je kind: Stuur Sinterklaas een berichtje. “Wanneer mag ik mijn schoen zetten?” Weldra ontvang ik als respons “Jazeker mijn kind, een kadootje is wat je binnenkort in je schoen vindt.” De jongste wil graag haar Pietenplaatjes aan de Sint laten zien.
Het sms-en met de Sint staat los van je beltegoed en kost alleen dataverkeer.

Wat vind ik van Bellen met Sinterklaas!

Er zijn regelmatig advertenties tussendoor, daar zijn onze kinderen inmiddels aan gewend en het stoort ze niet. Iedere dag mogen ze, op verzoek, even contact met de Goedheiligman opnemen. De waarschuwing ‘onder ouderlijk toezicht’ is terecht, voor je het weet zien de lezende kinderen in instellingen hun eigen gegevens inclusief hobby’s vermeld. Ik vind de applicatie hartstikke leuk en ook zeer aandoenlijk.

Lees ook:

Heb jij al gebeld met Sinterklaas?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

  • Hier vorig jaar ook de app gehad.
    En waarschijnlijk dit jaar ook weer.
    Even een belletje of een berichtje van de Sint. Zo leuk deze tijd.

  • Haha deze app is genitaal het helpt echt! Er was nogal commentaar over de app o po Facebook nou Sinterklaar daar luisteren ze wel naar erg handig haha

    • O god mijn typen gaat echt goed mijn telefoon is in het water gevallen dus de woorden zijn wat anders als anders haha oeps

  • Onze tweeling toevallig vandaag toen ze bij een vriendje aan het spelen waren. De moeder had het netjes even gevraagd vantevoren, heel lief.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics