Thuisleven.com
Sinterklaas en de vlucht door de lucht
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > ‘Sinterklaas en de vlucht door de lucht’

‘Sinterklaas en de vlucht door de lucht’

De Club van Sinterklaas heeft een film gemaakt, Sinterklaas en de vlucht door de lucht. Nu zijn wij, zoals jullie inmiddels wel weten, fan van de sinterklaasperiode en daar hoort een echte Sinterklaas film natuurlijk ook bij. Dus toen het eerste voorstukje kwam van ‘Sinterklaas en de vlucht door de lucht’ werd er een datum geprikt om naar de bioscoop te gaan. Er werd letterlijk afgeteld tot de datum.

Bioscoop

Op naar de bioscoop. Eenmaal in de bioscoop waren daar helaas nog geen versiering van de film maar dat mocht de pret niet drukken. Het is nog best vroeg om een sinterklaasfilm te kijken en dat was zichtbaar in de zaal. Wij zaten denk ik met maximaal 20 personen. Goed zicht dus want er zat niemand voor ons! Van te voren hoefde wij niks lekkers te kopen want in de bioscoop waar wij waren kan dat onder de film. Dus dit maakt dat extra leuk! De meiden hadden ook allebei een zitverhoger dat is wel zo prettig. Onder de film hebben ze lekker popcorn besteld en wat drinken, uitje compleet!

De Film

De film begint, het gaat over een verwend meisje Floor. Ze krijgt alles van haar vader (Nee zeggen durft hij niet!), ze vraagt een luchtballon en krijgt hem. Helaas moest ze daar 3 dagen op wachten en dat duurde haar te lang. Daardoor wordt er iemand ontslagen die gewoonlijk haar wensen zo snel mogelijk vervulde. Maar nu Floor weer een nieuwe wens heeft, ze wil namelijk haar zwembad vol met munten. Zal haar vader die moeten vervullen, hij reageert enthousiast dat heeft hij zo geregeld totdat Floor zegt chocolademunten, 1 miljoen chocolade munten. Zal het haar vader lukken om dat binnen 1 dag te regelen, uiteindelijk komt hij bij Sinterklaas uit. Sinterklaas zegt: “zet je schoen, zing een liedje en je krijgt je wens”. De schoen van Floor wordt gezet en er wordt gezongen, is haar wens vervult? Helaas! Haar vader gaat nog een keer naar Sinterklaas maar die kan hem zo niet  helpen en dan ontvoert de vader Sinterklaas. Zal het de Pieten lukken om de hoeveelheid chocolademunten te maken die nodig zijn?

Wat vinden wij van de film

Wat een leuke film, ook om als ouder mee te kijken. Onze jongste snapte niet helemaal waarom Sinterklaas werd ontvoerd maar ze keek met net zoveel plezier als de oudste. De leuke details van de Sint die ontvoerd is en met handboeien vast zit, maar wel pluche roze handboeien. Ze waren zeer enthousiast over de film, het is leuk gemaakt en met gezellige muziek!
Je kunt ‘Sinterklaas en de vlucht door de lucht’ via Pathé Thuis kijken.

Filmgegevens

Sinterklaas en de vlucht door de lucht
Acteur: Wilbert Gieske
Regie: Armando Boer
Lengte 1:17 uur
Homepage: Dutch FilmWorks

Lees ook:

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics