Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > Kleren in de spotlights

Kleren in de spotlights

Recentelijk hebben wij een slaapkamer op zolder gerealiseerd. Zo kunnen de kinderen op de middelste verdieping heerlijk vertoeven en hebben wij een hele kamer voor ons alleen. Omdat onze zolder een schuin dak heeft aan beide kanten, blijft er op zich niet zo heel veel ruimte over. Zeker niet als je er een grote kledingkast in plaatst. Daarom bedacht ik dat het wellicht veel slimmer zou zijn om de kledingkast zelf te maken aan het laagste gedeelte van de schuine kant. Maar hoe krijg je de kleren in de spotlights?

Kast af en een donkere ruimte over

Is de kast eindelijk, na heel wat uren zwoegen en ploegen, af blijkt dat het er wel erg donker in is. Zo donker dat ik het verschil tussen donkerblauw en zwart niet meer herken. Niet echt handig als je de juiste pumps uit wilt zoeken of het laatste item dat je uit de kast haalt, toch niet de juiste kleur blijkt te zijn. Dan kun je weer alles uittrekken en opnieuw een setje creëren. Grrr.

Dus hoe mooi die kast ook leek, handig is het niet. Tot vriendlief ineens verteld over een strip met licht die hij op lampen24.be gezien heeft. Ofschoon hij niet helemaal voor een kast gemaakt is, moet het volgens Tom toch echt wel dé ultieme oplossing zijn.

Van spotlights naar Bedlight – warm witte LED strip met sensor

Hij begint hardop voor te lezen wat hij over het Bedlight kan vinden op de website. Ik raak nog niet geheel enthousiast, maar begin wel door te krijgen waar hij op doelt. Zodra hij klaar is met praten vraag ik even of ik het goed begrepen heb. Het Bedlight wordt niet onder ons bed bevestigd, maar aan de binnenkant van de kast als een strip over de gehele lengte. En zodra je met een kastdeur beweegt ziet de melder dit en begint de lamp te branden?

Enthousiast begint hij ja te knikken. Logischerwijs snap ik het wel, immers wil hij niet, dat al het werk voor niks is geweest. Bovendien een hoge kast op zolder maakt de ruimte te klein, veel opties hebben we dus niet. Kortom de moeite waard om te proberen, zeker voor dat luttele bedrag.

Lamp bevestigen

Op de site van Lampen24.be vonden we al terug hoe we de lamp juist kunnen bevestigen en “live” is dat dan ook zo gepiept. Het enige dat we nog even moesten doen is een paar gaatjes boren zodat de lamp over de gehele lengte er doorheen geschoven kan worden. Na een klein uurtje is het karwei gepiept en heb ik licht in de kast. Wat een uitkomst!

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics