Thuisleven.com > Tieners > Relax in de Wiki Opblaasbare iMusic Chair II met versterker

Relax in de Wiki Opblaasbare iMusic Chair II met versterker

Ooit al eens een opblaasbare stoel gezien, die is voorzien van twee speakers en een versterker?
Nee? Lees en kijk dan maar snel verder, want het is wel degelijk mogelijk.

Lekker luieren

Voor je überhaupt kunt beginnen met luieren staat er wel een klusje te wachten. De opblaasbare stoel moet namelijk nog voorzien worden van lucht. Ofschoon het geheel geleverd wordt met een pomp, raad ik je toch echt aan om een elektrische pomp te nemen. Ik was namelijk nogal wat tijd kwijt om de stoel op de blazen. Na een half uur volop pompen, was ik het zo zat dat ik de elektrische pomp erbij heb gepakt. Zelfs daarmee duurde het toch wel een tijdje. Maar dan heb je ook wat…

Wiki Opblaasbare iMusic Chair II met versterker

Uitgeteld van het oppompen plofte ik in de stoel, weliswaar met een zachte plof. Het eerste wat ik merk is dat ik ook echt wegzak. Letterlijk en figuurlijk. Volgens mij is dit ook de bedoeling, want het maakt het alleen maar comfortabeler. Na eens even op en neer te hebben gewipt in de stoel, bedenk ik mij dat de muziekboxen ook aan kunnen. Ik neem de gsm erbij en sluit hem aan op het kastje dat in de zak zit. Niet veel later galmt er muziek door de speakers heen. Dat is pas relaxt!

Muziek

Ofschoon de muziek wel een iets rauwere klank heeft dan onze Sonos speakers, merk je hier weinig van als je in de stoel zit en het geluid niet al te hard aan zet.

Info en waar te koop

  • Opblaasbare stoel met speakers en versterker
  • Materiaal: PVC en floc
  • Kleur: zwart met blauw
  • Met 3,5 mm jack
  • Aansluiten op smartphone, pc, tablet, MP3-speler of gameconsole
  • Met zakje voor je telefoon of MP3-speler
  • Relax terwijl je muziek luistert
  • Met hoofdkussentje
  • Geschikt voor personen tot 100 kg
  • Met patch om kleine gaatjes te repareren

De Wiki Opblaasbare iMusic Chair II met versterker is te koop bij Ditverzinjeniet.nl voor €68,95.

Luister jij wel eens graag muziek, terwijl je lekker relaxt?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

4 reacties