Binnen Thuisleven zijn er meerdere actieve leden van Roamler. We hebben ons opgegeven voor ‘Test een gratis product!’. Na een korte selectieprocedure ontvingen we een aantal Oral-B producten in huis. Deze zijn op onze gezinssituatie toegesneden. We mogen deze houden als we op verschillende sites een review plaatsen. Onze bevindingen delen we graag met de lezers van Thuisleven.

Oral-B Vitality Kids Frozen CLS

De Oral-B Stage Power Kids Frozen tandenborstel is een vrolijk gekleurde tandenborstel met leuke en vriendelijke Frozen figuren op de borstelkopjes. Hij is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Download de App om je kinderen te helpen de twee minuten vol te maken en ze zo goede poets gewoontes aan te leren voor de rest van hun leven. Hij verwijdert meer tandplak dan een gewone hand tandenborstel. Maakt tandenpoetsen leuker met Disney figurene. Hij is te gebruiken met de Disney Magic Timer App van Oral-B. Batterij duur van 28 uur, wat gelijk staat aan ongeveer 5 dagen poetsen. Aanbevolen vanaf 3 jaar.

Refills Kids Frozen X4

Deze unieke elektrische opzetborstels zijn speciaal ontwikkelt voor kinderen, ze zijn ideaal voor de kleinere monden van jonge poetsers. Met het ontwerp geïnspireerd op tandarts instrumenten en hun goede reinigingskracht. De borstelharen en de grootte zijn ideaal voor kinderhanden en voorzien van figuurtjes die de kinderen geweldig zullen vinden. De refills passen op alle oplaadbare Oral-B Stages Power Kids tandenborstel handvatten, behalve op de Oral-B Sonic tandenborstels. De opzetborstel dien je iedere drie a vier maanden te vervangen of eerder als de borstelharen versleten zijn.

Onze ervaringen met de Oral-B Vitality Kids Frozen  en Refills.

Met twee kinderen in huis die flink aan het wisselen zijn is goed tanden poetsen hier een belangrijk onderwerp. We hadden al een Disney Stages Power tandenborstel in huis waar beide kinderen soms mee poetsten. Maar toch geven ze, zeker nu er losse tanden in de mond bungelen, de voorkeur aan de handtandenborstel. Dat snap ik wel want dat getril in je mond als er een tand niet helemaal lekker meer vast zit is niet erg fijn. Maar nu we twee handvatten in huis hebben wilde ze toch beide wel elektrisch poetsen. Ik had nog van Cars Refills liggen dus mijn zoon heeft nu een Oral-B Stage Power handvat met Cars en mijn dochter de Frozen versie maar met een Disney princess Refill borstel erop. Met de app vinden ze poetsen minder erg en gaat de tijd een stuk sneller. Wel een nadeel dat ik mijn telefoon dus in de badkamer mee moet nemen. Gelukkig heb ik bij een ander Oral-B product een Smartphone houder gekregen en kunnen ze zo beide op het scherm kijken zonder dat deze onder de kraan verdwijnt.

Opladen

Ik ben gewend ongeveer eens in de twee a drie weken mijn eigen handvat op te laden, maar deze van de kinderen moet toch echt veel vaker worden opgeladen, dat vind ik wel een nadeel. Na drie a vier dagen moeten ze echt op de lader. Ook poets ik ’s avonds echt nog na. Ook met de app vergeten ze soms een tandje echt goed te poetsen en die kiesjes achterin wil ik ook echt goed schoon hebben. Met de ronde borstelkop vind ik dat heel goed te doen. Beter dan met de handtandenborstel. Ik ben er zelf erg blij mee, het scheelt nu ook dat ze niet op elkaar hoeven wachten en tegelijkertijd kunnen poetsen. De figuurtjes op de steeltjes zitten in de mond die zien ze toch niet, het is vooral de app die zorgt dat ze lol hebben in het poetsen.

Verkrijgbaarheid van de Oral B Vitality Kids CLS en Refills

De verschillende Oral -B Vitality Kids uitvoeringen zijn online verkrijgbaar

Disney+

Sinds deze maand kijken wij met veel plezier naar de films die op Disney+ (of voluit Disney Plus) te zien zijn. Dat met deze streamingdienst niet alleen de oude films te zien zijn blijkt al snel als ik het aanbod bekijk. En dat na het gratis proefabonnement voor € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar.

Wat gebruiken jouw kinderen liever, de handtandenborstel of een elektrische?

Geverifieerd door ExactMetrics