Thuisleven.com
Roamler- betaalde opdrachten (met Invites)
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Roamler- betaalde opdrachten (met Invites)

Roamler- betaalde opdrachten (met Invites)

Ben je kritisch, geef jij graag je mening en heb je een smart-phone? Dan is Roamler misschien iets voor je. Via de applicatie van Roamler kan je betaalde bezoeken afleggen in winkels en bedrijven. Ook zijn er op regelmatige basis XP’s te verdienen met leuke foto-opdrachten. Eigenlijk is het een hele, vrolijke community.

Roamler de werkwijze

“Teken een nar op papier, maak er een foto van en verzin er een leuke Middeleeuwse grap bij” is de laatste opdracht die ik heb uitgevoerd. Als mijn inzending wordt geaccepteerd ben ik weer wat gestegen binnen mijn Level. Ieder Level komt met meer opdrachten en hogere vergoedingen. Wanneer je een opdracht accepteert dan krijg je twee uren de tijd om deze uit te voeren. Lukt dat niet dan wordt de opdracht weer vrijgegeven aan andere Roamlers. Mocht er iets tussen komen, dan kan je de opdracht ook annuleren. De opdrachten verschijnen in je menu op basis van een vooraf in te stellen afstand. Ook kan je onderweg in je app. kijken of er een opdracht in de buurt is. Bijvoorbeeld in een tussen-uur of tijdens je lunchpauze. Ik kijk in het bijzonder uit naar het volgende level omdat ik dan samen met de peuter een boodschapje op kan halen voor een bewoner in een verzorgingshuis.  Je saldo kan je trouwens simpel, op ieder gewenst moment, uit laten betalen via PayPal. Roamler is een internationaal opererend bedrijf en geeft de uitbetalingen door aan de fiscus.

Roamler betaalde opdrachten thuis, in supermarkt of drogisterij

De opdrachten zijn veelzijdig. Zo ben ik al bij een Telecom winkel geweest om mijzelf te laten informeren over interactieve televisie. En checkte ik in een supermarkt en bij een drogist de voorraad van een aanbieding. Ook ben ik op zoek gegaan naar merken deurmatten bij kleine zelfstandige ondernemers en vond ik een buitenaards wezen in het straatmeubilair. Ook controleerde ik vanuit huis vele schap foto’s om aan te geven welke producten er in het assortiment opgenomen waren. En dat voor 2 euro per 15 of 30 foto’s afhankelijk van de moeilijkheidsgraad.

Roamler invites

Roamler- betaalde opdrachten (met Invites)

Alleen op basis van een Invite (uitnodiging) kan je lid worden van Roamler. Dat treft want Tom en ik zijn actief Roamler lid en hebben de status bereikt waar we Invites weg mogen geven. Voordat je nu overactief reageert onder dit blog met een geldig emailadres en de regio’s waar je bezoeken af kunt leggen, is het raadzaam om eerst even de site te bezoeken en je vooraf in te lichten. We zijn natuurlijk op zoek naar actieve Thuisleven lezers die gemotiveerd mee gaan doen aan onze Roamler-community. Wij ontvangen, net als jij te zijner tijd, een percentage (2%) van je verdiensten. Deze Invites-actie is doorlopend. Op het moment dat we weer Invites weg mogen geven, nemen we een kijkje tussen de reacties. We blijven graag op de hoogte van jullie Roamler ervaringen. Het zou helemaal leuk zijn als één van onze genodigden ook hier zijn Invites weg wil geven.

Roamler gratis product!

Sinds enige tijd staat er in het dashboard ook de mogelijkheid je als Roamler op te geven voor het ontvangen van een gratis product in ruil voor het schrijven van een review. Ik heb mezelf opgegeven en ontving vlot daarna de te testen OralB producten. Na een testperiode van een paar weken is het de bedoeling dat je een eerlijke review op wat sites publiceert en daarvan een screenshot upload in het dashboard. Het product mag je na de test- en reviewperiode houden.

Lees ook:

Is dit iets voor jou?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

42 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics