Thuisleven.com
SmartSpotter
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > SmartSpotter, geld verdienen met je mobiel

SmartSpotter, geld verdienen met je mobiel

SmartSpotter is net als Roamler een applicatie waarmee je met je telefoon onderweg geld kunt verdienen met foto-opdrachten. Zoals gewoonlijk tussen bedrijven zijn er verschillen.

SmartSpotter

Bij SmartSpotter kan je jezelf gewoon inschrijven. Op basis van woongebied wordt bekeken of je direct wordt toegelaten. Als lid kan je beperkt mensen uitnodigen, kan je binnen de app. betaalde opdrachten accepteren en ze binnen de gestelde tijd uitvoeren. De opdrachten, zoals ik ze nu heb bekeken, hebben een hoge vergoeding, maar daarvoor zijn ook meer foto’s en informatie in te dienen. Het uploaden van je afgeronde opdracht dient op locatie te gebeuren en kost MB’s. Je opdracht wordt binnen 48 uur goed- of afgekeurd. Je kan degene die je opdracht afkeurt niet benaderen middels een chat om verduidelijking, wel kan je een bericht sturen.

Levels binnen SmartSpotter

Er zijn verschillende levels binnen SmartSpotter. Je begint als Junior Spotter. Dan kan je twee opdrachten tegelijk reserveren die binnen een uur ingediend dienen te worden. Na het verzamelen van 100 punten (ongeveer 4 á 5 goedgekeurde opdrachten) wordt je Spotter. Je hebt dan twee uren de tijd en de mogelijkheid om drie opdrachten te reserveren. Bij Senior Spotter wordt het aantal opdrachten uitgebreid naar vier en als hoogste is daar SmartSpotter. Hiervoor dienen je annuleringen en afgekeurde opdrachten wel binnen vastgestelde perken te blijven. Je mag dan maximaal vijf opdrachten reserveren om binnen drie uren uit te voeren.

Eenmaal per week wordt er uitbetaald, je kan aanvinken dat dat automatisch gebeurt bij het bereiken van 20 euro opgebouwd tegoed. Voor een verzoek om uitkering van een lager bedragen wordt een vergoeding in rekening gebracht.

Mijn ervaring met SmartSpotter

Afgelopen zaterdag zijn onze dochtertjes bij Opa & Oma en rijd ik een ronde op de fiets door mijn woonplaats. Her en der vervul ik opdrachten, check ik desserts op voorraad, prijskaartjes en zelfs houdbaarheidsdata. Regelmatig moet ik terug naar huis fietsen om mijn telefoon op te laden. De applicatie en/of het indienen van de opdracht verbruikt veel stroom of mijn accu is aan het verouderen. De opdracht loopt chronologisch met veel tekst tussendoor. Het is niet altijd goed te zien of de foto of het antwoord al ingevuld is. Het is zaak de opdracht goed te volgen en bij voorkeur nog eens goed na te kijken. Niet overal heb ik een goed bereik, dus er stoort wel eens wat tijdens het uploaden. Toch ben ik aan het einde van de dag goedgemutst. Ik heb lekker gefietst tussen de buien door en een leuk zakcentje opgebouwd. Snel meer SmartPoints opbouwen om meer tijd te krijgen om een parcours uit te zetten!
Inmiddels ben ik Senior Spotter en krijg ik ruim de tijd om meerdere opdrachten achter elkaar te vervullen.

Lees ook:

Ben jij bekend met deze vorm van bijverdienen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

 • Ik zit bij SmartSpotter en Roamler, maar SmartSpotter keurt over het algemeen sneller goed en de opdrachten zijn niet zo lang.
  Bij Roamler ben ik Merchandiser dus daar verdien ik weer wat meer!
  Maar wel een lekker zakcentje wat bij mij altijd in de spaarpot gaat.

  Als iemand nog een uitnodiging wilt ik kan je eentje sturen naar je mailadres voor SmartSpotter

 • Ik doe SmartSpotter en Roamler en ik merk wel dat smartspotter vaker wordt goedgekeurd en de opdrachten zijn makkelijker, roamler vraagt soms erg veel voor de vergoeding dus ik doe alleen nog maar bepaalde opdrachten bij hun en ben ook Merchandiser betaalt veel beter.

 • Sinds enige tijd heb ik ook een smartspotter account en het bevalt goed! Wat geld verdienen met leuke opdrachten; geen verkeerde hobby! 😉

  • Ik kon alleen iemand uitnodigen toen ik zelf toegelaten werd. Ik heb mezelf gewoon aangemeld via de site dan kijken ze of er in je regio mensen gezocht worden. Succes

 • Leuk artikel! Zelf doe ik ook aan Smartspotter en Roamler. Smartspotter betaalt veel beter, 4-5 foto’s voor een euro of 4 en bij Roamler soms wel 15 foto’s voor 2 euro. Ook worden de vergoedingen heel vaak verhoogd bij smartspotter! Nadeel is wel dat sommige opdrachten soms heel lang zijn, prijskaartjes checken vind ik bijv. helemaal niets!

  Hoeveel heb jij al verdiend met Smartspotter en Roamler?

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics