Oral-B Genius
Thuisleven.com > Verzorging > Mondverzorging > Oral-B Genius 10000N Orchid Purple Elektrische Tandenborstel

Oral-B Genius 10000N Orchid Purple Elektrische Tandenborstel

Binnen Thuisleven zijn er meerdere actieve leden van Roamler. We hebben ons opgegeven voor ‘Test een gratis product!’. Na een korte selectieprocedure ontvingen we een aantal Oral-B producten in huis. Deze zijn op onze gezinssituatie toegesneden. We mogen deze houden als we op verschillende sites een review plaatsen. Onze bevindingen over de Oral-B Genius delen we graag met de lezers van Thuisleven.

Oral-B Genius 10000N Orchid Purple

De Oral-B Genius 10000N Orchid Purple – het eerste Oral-B intelligente poetssysteem met Gum Guard-technologie. De 360 smartring kleurt rood als je te hard drukt en daardoor poets je nooit meer te hard. Nooit meer een lege batterij. De dubbel opladende reisetui laad je tandenborstel en je telefoon met één stekker tegelijkertijd op! Naast de opladende reisetui zit er ook een normale oplader bij. De verpakking bevat 1 Orchid Purple handvat, 4 Opzetborstels, USB-reisetui en een Smartphonehouder. De Orchid tandenborstel is compatibel met de volgende Oral-B opzetborstels: CrossAction, 3D White, Sensi UltraThin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip en Ortho Care. De Genius 10000N is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, de Orchid Purple, Rose Gold, Wit en Zwart.

Onze ervaring met de Oral-B Genius 10000N Orchid PurpleOral-B Genius

Oral B is een van de meest aanbevolen tandenborstels door tandartsen en dat snap ik wel. Het poetst mijn tanden heel goed schoon. Is het nu fijner dan de Philips Sonicare waar ik eerst mee poetste? Nee, ik vind ze nog steeds beide erg goed schoon poetsen. Wel ideaal is dat de borstels van de kinderen er ook prima op kunnen. Zelf gebruik ik de 3D white en mijn man heeft de CrossAction getest.  De tandenborstel heeft positiedetectie zodat je nooit een zone overslaat als je het gebruikt met de app die je op je telefoon kan installeren. Deze kan je vastzetten op je spiegel zodat je goed op je scherm kan bijhouden waar je moet poetsen. De Orchid heeft USB verbinding met je telefoon en geeft je een volledige analyse van je poets beurt. Heb je een keer niet je telefoon bij de hand? Geen probleem het slaat je poets beurten op en bij een nieuwe verbinding geeft hij die door aan de app.

Kinderen en gezin

Voor de kinderen is er de Fun zone die je kan installeren, zo wordt voor hen poetsen ook leuk! Het zit allemaal in dezelfde app. Met de ingebouwde timer (2 minuten) poets je niet te kort en hij geeft aan wanneer je van zone moet veranderen. Met zijn vieren kunnen we nu met een handvat poetsen als we dat willen door de zes verschillende programma’s die hij aanbiedt. Zelf gebruik ik het diamant programma dat hoort bij de 3D white borstelkop. Het veertjesicoon is voor de kinderen en mijn man gebruikt het tand icoontje. Daarnaast is er een speciale tongreinigingsicoon dat je na het tandenpoetsen als een extra functie kan gebruiken.

Verkrijgbaarheid 

Van 10-9 t/m 23-9 2018 ontvang je bij aankoop van geselecteerd actie assortiment een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 7,50.
De Oral B Genius 10000N Orchid Purple  is o.a. online verkrijgbaar.
Wellicht heb je interesse in de review over de luxe monddouche van Oral-B

Wil jij ook Roamler worden? Reageer en misschien krijg je een invite!

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics