Oral-B OxyJet
Thuisleven.com > Verzorging > Oral-B OxyJet Irrigator- luxe betaalbare monddouche

Oral-B OxyJet Irrigator- luxe betaalbare monddouche

Binnen Thuisleven zijn er meerdere actieve leden van Roamler. We hebben ons opgegeven voor ‘Test een gratis product!’. Na een korte selectieprocedure ontvingen we een aantal Oral-B producten in huis. Deze zijn op onze gezinssituatie toegesneden. We mogen deze houden als we op verschillende sites een review plaatsen. Onze bevindingen delen we graag met de lezers van Thuisleven.

Oral-B OxyJet Irrigator

De Oral-B OxyJet Irrigator is een luxe monddouche. Het valt onder het Oral Health Center powered bij Braun. Het basisstation bevalt een reservoir voor water (600 ml).De OxyJet voegt daar micro bubbels aan toe. Oral-B OxyJetMet deze aangesloten OxyJet, soort tandenborstel met bruiskop, kan je nu onder druk tussen je tanden en kiezen flossen. Deze waterdruk is af te stellen met een regelknop.
Het basisstation heeft één OxyJet en er zijn standaard vier bruisopzetstukken bijgeleverd. En een wandbevestiging met schroeven. Naast de gebruiksaanwijzing in meerdere talen ook een garantiebewijs natuurlijk. Reiniging van het apparaat mag enkel en alleen met een vochtige doek. De opzetborstel is onder stromend water te reinigen wanneer het aan staat.

Onze ervaring met de Oral-B OxyJet

Het is even wennen in je dagelijkse tandverzorgingspatroon. Na het uitgebreide poetsen ook nog te flossen met water onder druk. In het begin bloedde mijn tandvlees een beetje. Dat werd gaandeweg steeds minder. Deze flostandenborstel zit vast aan het basisstation met een snoer. Je moet er dus wel even over nadenken waar je het apparaat plaatst. In het basisstation zijn het snoer en de bruiskoppen goed op te bergen. Je zou het dus ook dagelijks even tevoorschijn kunnen halen uit je badkamerkast. Of definitief bevestigen aan een wand. Het waterreservoir is groot genoeg voor dagelijks gebruik. Door de vier opzetstukken kan het hele gezin flossen. Deze zijn te onderscheiden op kleur.

De eerste keer gebruiken

Oral-B OxyJetDe eerste keren is het echt even wennen en zal je regelmatig je spiegel onder spatten. Naar verloop van tijd krijg je er meer handigheid in. Het resultaat is snel voelbaar. Het is fijn dat er vier bruiskoppen toegevoegd zijn. Ze zijn (online) ook los te bestellen. Ik sta onder behandeling voor tandvleesproblemen. Ik ben dan ook benieuwd hoe de mondhygiëniste de eerstvolgende keer zal reageren.

Verkrijgbaarheid van de Oral-B OxyJet

Probeer 30 dagen of Geld Terug garantie. De Oral-B OxyJet Irrigator is o.a. online verkrijgbaar. Lees ook over het nieuwe poetsen met de Oral-B Genius Elektrische Tandenborstel

Flos jij dagelijks tussen je tanden en kiezen?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

4 reacties