Thuisleven.com
PonyBeads haarkralen
Thuisleven.com > Verzorging > Haarverzorging > PonyBeads haarkralen voor een mooi kapsel

PonyBeads haarkralen voor een mooi kapsel

Wat leuk haarkralen voor in je haar. Niet voor in mijn haar maar van mijn dochters. Ik dacht eigenlijk dat dat alleen maar bij donker getinte meiden leuk stond en niet bij oer Hollandse meiden zoals mijn dochters. Maar het kan ook gewoon in Nederlands stijl haar. Na contact met Marianne, eigenaresse van AfroHairBeads, PonyBeads.NL, Fritz4Kidz en Crea-Mar Hobby kwamen we samen uit op een leuk pakketje wat ik mocht uitproberen bij mijn dochters. Het pakketje paste prima door de brievenbus, dus thuisblijven hoefde niet.

Haarkralen

Vorige week viel het doosje op de mat. Niet alleen ik maar ook mijn dochters waren nieuwsgierig dus die weken niet van mijn zijde. “Oh, leuke kleuren haarkralen en een haarband voor de Kerst”, riep al snel één van mijn dochter. Nadat ik een paar keer het filmpje had bekeken hoe het in zijn werk ging wilde één van mijn drie dochters wel als ‘proefkonijn’ fungeren. Het viel nog niet mee… Heel dun vlechtje vlechten wat de 1e keer natuurlijk niet goed ging, te dik, dan past het niet door de kralen heen. Vlechtje halveren en wederom vlechten. Mijn meiden hebben heel dik haar wat voor de kralen we een beetje tegenwerkt. Aangezien het vlechtje echt heel dun moet zijn, het uiteinde moet namelijk weer dubbel terug in de kraal gestopt worden, zodat je de elastiekje niet ziet. Maar dat lukt me niet. Ik heb er voor gekozen om nadat de kralen om het haar gedaan zijn met de rijger een klein kraaltje onder het grotere sierkraaltje te doen. Dan een bruin rasta elastiekje om het vlechtje te doen, met twee elastiekjes dan is het wat dikker en werkt het ook als stopper. Mijn meiden hebben beide drie vlechtjes met zelf uitgekozen kraaltjes in het haar. Ze hebben er mee gesport, gedoucht en geslapen en na een week zit het nog steeds prima in het haar.

Onze conclusie

Het vlechten en aanbrengen van de kraaltjes vergt wel wat geduld, neem er dus de tijd voor. Het getikkel van de kraaltjes vinden de meiden niet vervelend, “Wel een lekker geluid”, aldus mijn meiden. Wellicht dat er nog wat vlechtjes bijkomen, het is namelijk echt leuk voor een verjaardag of een feestje. Net even iets anders in het haar en je kan er goed mee variëren. Leuke aanvulling op de knipjes, strikjes en lintjes die de meiden hebben!

PonyBeads haarkralen

Op de site van PonyBeads.nl is meer inspiratie te vinden. Je kunt PonyBeads gebruiken als haarkraal, maar je er kunt er véél meer mee!

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics