Eén product waar je het hele lichaampje van je kind mee kunt wassen en dat ook nog eens 100% natuurlijk is. Op de vraag van Natural Heroes of ik dat wil reviewen zeg ik uiteraard geen nee! Een snelle levering volgt (dag later is het namelijk al in huis) en in de avond staat dochterlief al in de douche. Oké toegegeven ze is geen baby meer, maar gelukkig is dit artikel ook zeer geschikt voor iets oudere kinderen.

Uitpakken

De Baby top-tot-teen Wash & Shampoo zit in een plastic, hersluitbaar zakje (handig als de verpakking onderweg toch open mocht gaan). Dit geheel zit op zijn beurt weer goed verpakt in een kartonnen doosje met wat papier als extraatje zodat het niet de hele tijd op en neer rolt in de doos.

Het product

De Baby top-tot-teen Wash & Shampoo is geschikt voor baby’s en kinderen, bovendien kan ik geen redenen bedenken waarom papa’s en mama’s het niet kunnen gebruiken.
De Head-to-toe wash & shampoo is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Wat inhoud dat het product vrij is van SLS, parabenen en andere schadelijke synthetische ingrediënten. Heilzame ingrediënten als shea butter, argan olie en kamille verlichten eczeem en herstellen de huid en maken deze super zacht.

Onze ervaring

Na het openen van de handig dop, waarmee je het product goed kunt doseren, komt er geen sterke geur vanaf. Sterker nog ik moet wat van het product op mijn handen doen alvorens ik echt iets ruik. Zodra ik de Wash & Shampoo verdeel over de haren komt de milde geur meer tot zijn recht. De Wash & Shampoo verdeelt zich makkelijk over de haren en schuimt lekker. Nadat het even heeft ingetrokken en dochterlief de massage genoeg vind spoel ik het product met lauw warm water uit de haren. Het gaat er makkelijk uit, doordat we al wat ervaring hebben komt er niks in de oogjes terecht. Al met al ben ik zeer tevreden over dit nieuwe product in huis.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics