Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Verzorging voor baby en kind > Louis Widmer Baby Pure-Lijn

Louis Widmer Baby Pure-Lijn

Een kindje ter wereld zetten is even hard werken, maar dan heb je ook een prachtig resultaat! Het is het mooiste geschenk dat er is en verandert je meteen. Vooral het eerste geluid en de eerste aanraking zullen je hart doen open breken en een beschermingsreactie in jouw naar boven halen. De Louis Widmer Baby Pure-Lijn helpt je hiermee.

Shampoo en waslotion

Zodra je baby op je hand in badje ligt is er niks zo vervelend als meerdere flacons voor de verzorging. Eén flacon met daarin een waslotion en shampoo in één is dan echt zeer welkom. Zeker als je voordat je baby in badje gaat wat van de lotion op een washandje doet en je kindje daarna lekker kunt wassen met het washandje.

De shampoo en waslotion van Louis Widmer prikt niet in de ogen, reinigt mild en voedt de huid. Tevens is hij geschikt voor de oudere broers en zussen en zelfs voor de volwassenen. Zo blijft elke huid zijdezacht

Verzorgende lotion

Na het badje wil je graag nog wat huid op huid contact hebben met je kindje. Met de heerlijke verzorgende lotion raak je je kindje niet alleen aan maar versterk je zijn of haar huidbarrière, je verzorgt,- verzacht en hydrateert de huid.
Giet de olie niet rechtstreeks op de huid van je baby maar in je eigen handpalm. Zo kun je de lotion nog wat opwarmen en daarna zachtjes verdelen over de babyhuid. En ben je jaloers op je kleintje vanwege de heerlijke geur? Smeer jezelf dan ook lekker in!

Verzorgings- en massageolie

Wie geniet er nou niet van een heerlijke massage? Zelfs baby’s kunnen er intens van genieten. Ideaal voor alle papa’s want het schijnt zo te zijn dat de band met je kind sterker wordt door lichamelijke contact. Begrijpelijk ook als je je indenkt dat je door een massage je warmte, liefde en aandacht over kunt brengen. En dat is alles wat een baby op dat moment nodig heeft. En als je dan toch aan het masseren bent, geef die vrouw van je ook maar een lekkere massage. Kan ze goed gebruiken, zeker na een (zware) bevalling.

Weer en wind creme

Ofschoon het nu nog heerlijk weer is en je eerder aan een zonnebrandcrème moet denken, komt er wel weer een periode waarin je je baby wilt beschermen tegen de gure koud en wind. De Louis Widmer weer en wind crème beschermt de huid optimaal tegen kou en wind, tevens verzorgt en verzacht het de babyhuid. Dus lekker smeren maar op die appelwangetjes.

Lees ook:

Heb jij de Louis Widmer Baby Pure-Lijn al gespot in de winkel?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics