Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Zonbescherming > Louis Widmer zonnebescherming

Louis Widmer zonnebescherming

We hebben al een aantal dagen met prachtig weer achter de rug en de komende maanden zullen er nog velen volgen. Om me heen hoor ik om mij heen dat zonnebescherming op dit moment niet noodzakelijk “ik verbrand niet” zijn de argumenten. Nee dat klopt! Momenteel hoeven we ons nog geen zorgen te maken over verbranding, maar wel om de vrije radicalen die door de huid worden opgenomen en mogelijke schade achterlaten. Kortom nu insmeren is wel degelijk goed voor je.

Dat insmeren wil je natuurlijk graag doen met een product van topkwaliteit. Louis Widmer, expert in dermatologische huidverzorging van Zwitserse topkwaliteit, biedt een doeltreffende lijn met hoogwaardige zonnebeschermingsproducten. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en staan garant voor zorgeloos genieten van de zon voor het hele gezin.

Sun Protection Face 30 & All Day 50+

Voor het gezicht is de Sun Protection Face 30 van Louis Widmer speciaal ontwikkeld. Deze zonnebescherming in een handige tube is zowel een bescherming tegen de zon alsook een dagverzorging. Twee in één dus! De formule bevat een combinatie van doeltreffende UVA- en UVB-filters.
Ook is de crème voorzien van RonaCare ® AP (Advanced Photoprotection). Dit is tegen de uitdroging van de huid onder invloed van UV-licht. Het bevat tevens het anti-ageing ingrediënt Matrixyl ® 3000. Panthenol en het aminozuur L-Arginine verzachten de geïrriteerde huid en optimaliseren de hydratatie van de huid. Dankzij deze formule kun je met een gerustgesteld gevoel genieten van de zon.

Voor de rest van je lichaam is er de All Day 50+. Deze is zelfs geschikt voor mensen met een extreem zongevoelige huid. Deze Louis Widmer zonnebescherming met SPF 50+ en heeft een breedspectrum aanUVA- en UVB filters. Zodra je de zonnebandcrème begint te smeren merk je al snel dat het zich erg snel en makkelijk in de huid intrekt. Dat komt door de unieke liposomale technologie. Dit zijn microscopische kegelvormige bolletjes, waarvan de structuur op die van onze eigen huidcellen lijken. Ook deze zonnebescherming is voorzien van Panthenol en het aminozuur L-Arginine. Tevens bevat het vitamine E. Vitamine E werkt als krachtige antioxidant tegen vrije radicalen en
helpt een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling voorkomen.

Kids Skin Protection Cream 25

Ook kinderen moeten beschermd worden tegen de zon. Omdat het huidje van kinderen toch wat teerder en gevoeliger is dan de volwassen huid, is er dan ook een speciale zonnebrandcrème speciaal voor de kleintjes én de allerkleinsten: De Kids Skin Protection Cream 25.
De zonebrandcrème is 100% veilig en effectief, maar toch heerlijk mild voor de jonge huid. Ook erg handig de zonnebescherming is waterbestendig zo kun je ook zonder zorgen genieten van een dagje strand of zwembad. Ofschoon het waterbestendig is, is het wel raadzaam om met regelmaat in te blijven smeren om de huid te blijven beschermen.
De Kids Skin Protection Cream 25 van Louis Widmer is voorzien van vitamine E die de huid tegen schadelijke gevolgen van vrije radicalen beschermt. Tevens bevat het uitsluitend minerale UV-filters die UV-stralen reflecteren. De toegevoegde Panthenol helpt huidirritaties voorkomen en verzacht de huid.
Deze milde en zeer huidtolerante formule is 100% vrij van parfum en kleurstoffen en is daarmee ideaal
voor de gevoelige huid van zowel kinderen als baby’s. Het product smeert zich heerlijk uit en laat geen witte waas achter op de (baby)huid.

After Sun

Ook na het zonnen wilt je huid graag een goede verzorging. Een After Sun zorgt voor kalmering, verzachting en hydratatie van de huid. Exact hetgeen je huid graag wilt na een (paar) uur zon zien. De Louis Widmer After Sun is een rijk verzorgende lotion om na het zonnen te gebruiken. Het bevat Aloë Vera en Panthenol die de huid verfrissen en verzachten. De antioxidant vitamines A en E helpen bovendien een vroegtijdige huidveroudering voorkomen en dat is natuurlijk mooi meegenomen. De lotion smeert zich lekker uit en ruikt bovendien ook erg aangenaam. Het laat geen witte waas en trekt meteen in de huid.

Over de Louis Widmer zonnebescherming

Het assortiment zonnebeschermingsproducten van Louis Widmer is klinisch getest, beschermt alle huidtypes en is nauwkeurig afgestemd op wat de huid daadwerkelijk nodig heeft. De producten worden optimaal door de huid verdragen en bevatten bestanddelen die verzorgen én hydrateren. Bijna alle zonnebeschermingsproducten zijn verkrijgbaar in zowel een licht geparfumeerde versie als 100% zonder parfum.

Met de Louis Widmer zonnebescherming kun je nu heerlijk gaat genieten van bijvoorbeeld een welverdiende picknick.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics