Thuisleven.com
9 maanden boek Pauline Oud
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Zwangerschap & Baby > O’Baby- 9 maanden dagboek van Pauline Oud

O’Baby- 9 maanden dagboek van Pauline Oud

Eindelijk mogen we het grote nieuws naar buiten brengen. Ik ben zwanger van ons tweede wondertje. Inmiddels heb ik het 1e trimester erop zitten en lijken de kwaaltjes iets naar de achtergrond te verdwijnen en kan ik langzaamaan meer genieten van alle leuke dingen van het zwanger zijn. Zo kreeg ik afgelopen periode het – 9 Maanden Dagboek- uit de nieuwe ‘’O Baby’’ serie van Pauline Oud. Ik keek er echt naar uit om deze te mogen ontvangen en ermee aan de slag te gaan.

Omslag

Omdat onze babykamer nu nog oranje/zwart/wit is van de eerste , vond ik de oranje tinten en sierlijke zwarte versiering in de omslag en buitenzijde van de bladzijdes vanaf het begin al helemaal mijn stijl. Ook de andere delen uit deze serie hebben een soortgelijke stijl en vind ik gewoon super gaaf. Het is strak/modern en neutraal dus voor ieder geslacht geschikt, als je het nog niet weet of wil weten.

Inhoud

9 maanden boek Pauline OudBij de 1ste had ik een standaard echo fotoboekje, met daarin de vele echo’s; maar miste ruimte om er iets bij te kunnen schrijven. Het 9 Maanden Dagboek komt hierin wel volledig tegemoet. Er is zowel ruimte voor foto’s, als voor eigen tekst. Hiernaast zijn er ook nog standaard invul vragen, wat heel prettig is voor mij als zwangere omdat je soms zelf niet meer weet wat je allemaal wil onthouden en opschrijven voor later.
Het invul boek is opgedeeld in weken en ook elke maand wordt vermeld. Bij de maand periode is een duidelijk vlak open gelaten om een(buik) foto in te plakken. Je kunt natuurlijk zelf kiezen of je een buik foto /echo foto of iets anders hierin plakt.
Tussendoor staan er ook nog tips en weetjes vermeld horende bij de periode waar je in zit en is er per periode een ruimte open gelaten voor :

-Things to do
– Gedaan

Mening

Een heel leuk overzichtelijk boek en eigenlijk voor iedereen geschikt omdat het neutraal is in kleur en vormgeving; maar ook de vragen zijn gericht op partners i.p.v. de vader of de moeder; dus ook voor stellen van hetzelfde geslacht geschikt om in te vullen. De opzet is vrij ruim, dus geen gepriegel om klein te moeten schrijven bij de invul gedeeltes en genoeg mogelijkheid om zelf evt. dingetjes die je niet wilt vergeten erbij te schrijven in de things to do/gedaan open ruimtes of naast een fotovlak.
Kortom: Een super leuk 9 maanden boek, zelfs leuker dan verwacht en ik kan niet wachten om hem in de loop van de periode verder in te vullen en er op mijn manier mee te ‘’knutselen’’ door foto’s te maken en toe te voegen voor een uiteindelijk super mooi resultaat om te bewaren.

9 maanden boek Pauline Oud

Boekinformatie

O’Baby – 9 maanden dagboek
Pauline Oud
ImageBooks
ISBN: 9789463332262

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Marion Poeste

Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Bij ons thuis draait het allemaal om lactosevrij eten in verband met lactose intolerantie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics