Thuisleven.com > Doe het zelf (D.I.Y.) > Maak het zelf- een vliegtuig luiertaart

Maak het zelf- een vliegtuig luiertaart

Stap 1 Vliegtuig luiertaart

Zoek een leuk en groot boek uit, zoals een Vliegtuig zoekboek en pak dit in. Eventueel met wat extra karton of nog een boek voor stevigheid.

Stap 2

Neem een pak luiers en verdeel dit over drie gelijke stapels. Pak vervolgens de luiers in. Een kleur die matcht bij het onderste cadeau is natuurlijk wel zo mooi.

Stap 3

Zet aan de smalle zijkant een pak Zwitsal luierdoekjes (of ander merk) neer en aan de lange zijkant diverse potjes groente en fruithapjes. Bindt dit vervolgens vast met een mooi lint. Ik heb gekozen voor een blauw lint aangezien we bij een baby jongen op kraamvisite mogen gaan.

 

Stap 4

Plak op de “landingsbaan” een aantal streepjes in een recht lijn en zet er een vliegtuig knuffel op. In dit geval heeft mijn moeder dit vliegtuigje gehaakt.

Stap 5

Cellofaan erom heen en je cadeau is klaar om gegeven te worden.

TIP: Mocht je dit cadeau een te kleine waarde vinden kun je altijd wat briefgeld als “uitlaat” achter het vliegtuigje vast binden.

Wil je liever een video zien van een luiertaart maken. Kijk dan via de link bij Mamsatwork- online magazine.

Heb jij wel eens zelf een luiertaart gemaakt?

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe