Thuisleven.com > Zwangerschap & Baby > Maak het zelf- een vliegtuig luiertaart.

Maak het zelf- een vliegtuig luiertaart.

Kijk eens hoe leuk en eenvoudig je eigenlijk zelf een luiertaart kunt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze basisstappen en wat luiers van een merk naar keuze.

Stap 1 Vliegtuig luiertaart.

Zoek een leuk en groot boek uit, zoals een Vliegtuig zoekboek en pak dit in. Eventueel met wat extra karton of nog een boek voor stevigheid.

vliegtuig luiertaart

Stap 2.

Neem een pak luiers en verdeel dit over drie gelijke stapels. Pak vervolgens de luiers in. Een kleur die matcht bij het onderste cadeau is natuurlijk wel zo mooi.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 3.

Zet aan de smalle zijkant een pak Zwitsal luierdoekjes (of ander merk) neer en aan de lange zijkant diverse potjes groente en fruithapjes. Bindt dit vervolgens vast met een mooi lint. Ik heb gekozen voor een blauw lint aangezien we bij een baby jongen op kraamvisite mogen gaan.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 4.

Plak op de “landingsbaan” een aantal streepjes in een recht lijn en zet er een vliegtuig knuffel op. In dit geval heeft mijn moeder dit vliegtuigje gehaakt.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 5.

Cellofaan erom heen en je cadeau is klaar om gegeven te worden.

TIP: Mocht je dit cadeau een te kleine waarde vinden kun je altijd wat briefgeld als “uitlaat” achter het vliegtuigje vast binden.

Lees ook:

Heb jij wel eens zelf een luiertaart gemaakt?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe