Thuisleven.com > Zwangerschap & Baby > Maak het zelf- een vliegtuig luiertaart.

Maak het zelf- een vliegtuig luiertaart.

Kijk eens hoe leuk en eenvoudig je eigenlijk zelf een luiertaart kunt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze basisstappen en wat luiers van een merk naar keuze.

Stap 1 Vliegtuig luiertaart.

Zoek een leuk en groot boek uit, zoals een Vliegtuig zoekboek en pak dit in. Eventueel met wat extra karton of nog een boek voor stevigheid.

vliegtuig luiertaart

Stap 2.

Neem een pak luiers en verdeel dit over drie gelijke stapels. Pak vervolgens de luiers in. Een kleur die matcht bij het onderste cadeau is natuurlijk wel zo mooi.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 3.

Zet aan de smalle zijkant een pak Zwitsal luierdoekjes (of ander merk) neer en aan de lange zijkant diverse potjes groente en fruithapjes. Bindt dit vervolgens vast met een mooi lint. Ik heb gekozen voor een blauw lint aangezien we bij een baby jongen op kraamvisite mogen gaan.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 4.

Plak op de “landingsbaan” een aantal streepjes in een recht lijn en zet er een vliegtuig knuffel op. In dit geval heeft mijn moeder dit vliegtuigje gehaakt.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 5.

Cellofaan erom heen en je cadeau is klaar om gegeven te worden.

TIP: Mocht je dit cadeau een te kleine waarde vinden kun je altijd wat briefgeld als “uitlaat” achter het vliegtuigje vast binden.

Lees ook:

Heb jij wel eens zelf een luiertaart gemaakt?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Geverifieerd door ExactMetrics