Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Zwangerschap & Baby > Maak het zelf- een vliegtuig luiertaart

Maak het zelf- een vliegtuig luiertaart

Kijk eens hoe leuk en eenvoudig je eigenlijk zelf een luiertaart kunt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze basisstappen en wat luiers van een merk naar keuze.

Stap 1 Vliegtuig luiertaart

Zoek een leuk en groot boek uit, zoals een Vliegtuig zoekboek en pak dit in. Eventueel met wat extra karton of nog een boek voor stevigheid.

vliegtuig luiertaart

Stap 2

Neem een pak luiers en verdeel dit over drie gelijke stapels. Pak vervolgens de luiers in. Een kleur die matcht bij het onderste cadeau is natuurlijk wel zo mooi.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 3

Zet aan de smalle zijkant een pak Zwitsal luierdoekjes (of ander merk) neer en aan de lange zijkant diverse potjes groente en fruithapjes. Bindt dit vervolgens vast met een mooi lint. Ik heb gekozen voor een blauw lint aangezien we bij een baby jongen op kraamvisite mogen gaan.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 4

Plak op de “landingsbaan” een aantal streepjes in een recht lijn en zet er een vliegtuig knuffel op. In dit geval heeft mijn moeder dit vliegtuigje gehaakt.

vliegtuig luiertaart DIY

Stap 5

Cellofaan erom heen en je cadeau is klaar om gegeven te worden.

TIP: Mocht je dit cadeau een te kleine waarde vinden kun je altijd wat briefgeld als “uitlaat” achter het vliegtuigje vast binden.

Lees ook:

Heb jij wel eens zelf een luiertaart gemaakt?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics