Thuisleven.com > Kinderen > Ook voor een communie cadeau kun je bij KAYA sieraden terecht (met winactie).

Ook voor een communie cadeau kun je bij KAYA sieraden terecht (met winactie).

De voorbereidingen op de communies zijn al een tijd lang aan de gang. Haast elke dag hoor ik aan het schoolplein de ins en outs van de feestjes. Van spekjes die op een stokje omgetoverd worden tot een lolly-spekje tot en met het huren van springkussens om de kinderen zoet te houden. Allemaal begrijpelijk je doet immers maar één keer in je leven de communie mits je gedoopt bent.

De gastenlijst is vaak uitgebreid. Van klasgenootjes die zelf niet de communie doen tot en met familie en vrienden. Ook de peetoom en peettante mogen uiteraard niet ontbreken. En allemaal hebben ze één ding gemeen: ze geven cadeautjes!

Welk communie cadeau geef jij?

Er zijn heel wat cadeau’s op de markt die je de communicant kunt schenken. Echter denk ik dat de meeste kinderen toch het blijst worden van geld. Zo kunnen ze sparen voor één groot cadeau wat ze normaliter niet zo snel zullen kopen. Toch ben ik van mening dat sommige gasten, te noemen: peetoom, peettante, opa’s en oma’s, een belangrijkere rol hebben en dus ook een cadeau mogen geven met wat meer gevoel erin. Zo ben ik gek op persoonlijke cadeau’s waar een kind de rest van zijn of haar leven nog iets aan heeft.

Zilveren ketting ‘Angelic’

Als je aan kindersieraden denkt, denk je al gauw dat het alleen maar voor meisjes is. Niet is minder waar ook voor jongens zijn er prachtige geschenken. Echter omdat onze communicant een meisje is heb ik toch gekeken naar een sieraad voor haar. Het oog is uiteindelijk gevallen op de ketting ‘Angelic’. Wat ik hieraan mooi vind is de eenvoud en het engeltje dat toch symbolisch is bij een Kerkelijk gebeuren.

Win

Wij mogen van KAYA sieraden het communie cadeau: Cadeaudoosje ‘Speciaal voor je communie‘ met zilveren armbandje ‘Sweetheart’ weggeven ter waarde van €31,90 onder de deelnemers aan deze winactie (zie foto). Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is te laten weten naar welk communie feestje jij gaat en waarom je juist dit cadeautje graag wilt geven.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 1 mei 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

23 reacties