Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Schiesser 95-5 set – Als je ondergoed maar goed zit!

Schiesser 95-5 set – Als je ondergoed maar goed zit!

Velen denken dat goed voor de dag komen erg belangrijk is in onze wereld van zien en gezien worden. Er wordt dan ook veel zorg gespendeerd aan kleding, make-up, haarstyling, etc. Onder het motto van “Als je haar maar goed zit”, nietwaar? (zoals gezongen door Vulcano in 1983) Maar tegelijkertijd mag het eigenlijk ook niets meer kosten. We klagen steen en been over de BTW verhoging. En producten lijken steeds duurder en duurder te worden. Daarom bestellen we liever op goedkope webshops met leveringen uit China dan dat we naar een winkel in het centrum gaan. En toch is dat jammer.

Als je ondergoed maar goed zit

Want van alle kleding, make-up, sieraden, hairstyling waar je een aardige duit voor moet neerleggen, durf ik te beweren dat je ondergoed toch net zo belangrijk is. Namelijk, een bad-hair-day is op z’n hoogst ongemakkelijk en sneller weer vergeten dan je denkt. Maar een slechte onderbroek-dag… tja, die kan je hele dag verzieken. Als je ondergoed maar goed zit zal ik maar zeggen en dat weten ze ook bij HemdVoorHem

De beste kwaliteit

Ook ik heb mezelf wel eens proberen te overtuigen dat goedkoper ondergoed “hetzelfde” in kwaliteit is als duurder ondergoed. “Je betaalt voor het merk” zei ik dan. En “ondergoed zie je toch niet, dus wat maakt het merk uit?” Nou, best wel veel. Ik wil niet ontkennen dat een merk ook meegerekend wordt in de prijs van een product. Maar de kwaliteit van de gebruikte materialen telt zeker zo hard mee. Zeer zeker bij ondergoed van Schiesser. Ik had het geluk een set Schiesser 95-5 te mogen testen voor deze review. Al bij het uitpakken, merk je dat je de beste kwaliteit in handen hebt. De 95 staat voor namelijk 95% Pima-katoen. De overige 5% is elastan, die ervoor zorgt dat de set mooi op het lijf zit. Ik moest zelf wel even googlen wat Pima-Katoen is (spreek je uit als “Subpima” schijnbaar).Het is het zachtste en krachtigste katoen verkrijgbaar. Dit komt omdat de vezels sterker zijn dan regulier katoen en tot wel 35% langer. Wat zich vertaalt dan naar een hele zachte en comfortabel dragende set die heel lang mee gaat en mooi blijft. En die kwaliteit en duurzaamheid krijg je vrijwel zeker niet bij een naamloos setje besteld bij de goedkope webshops.

Schiesser voor het hele gezin

Ik begrijp nu ook waarom onze kinderen vaak vragen naar dezelfde pyjama’s als deze uit de wasdroger komen. Die zijn namelijk van hetzelfde merk en ontzettend zacht en warm. Zij hebben het beter begrepen. Ze dragen alleen wat ze lekker vinden zitten en vermijden alles wat schuurt, oncomfortabel en (in hun ogen) lelijk is.

Zij kennen de waarde van “Als je ondergoed maar goed zit!”

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics