Kaya Sieraden persoonlijke armband of ketting met namen van je kinderen of een geliefde
Thuisleven.com
Persoonlijk kado
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Een Leren armband met ringen van KAYA Sieraden

Een Leren armband met ringen van KAYA Sieraden

Leren armband met ringen
Samen zijn we één met KAYA sieraden

Ons gezin is een samengesteld gezin. Ik heb 3 kinderen uit een vorige relatie, ze zijn nu 18, 15 en 13 jaar oud. Ruim 7 jaar geleden kreeg ik een relatie met mijn vrouw en afgelopen januari is onze zoon Jaxx geboren. Toen ik de kans kreeg om, voor deze review, wat moois uit te zoeken bij KAYA sieraden wist ik al snel wat ik graag zou willen hebben. Het moest een stoere armband worden met de namen van onze 4 kinderen.

Leren armband met ringen

Op de website van KAYA sieraden viel mijn oog meteen op deze armband van gevlochten leer. De armband met ringen is een  armband voor heren, maar ik vind deze echt niet alleen voor mannen, hij kan ook prima voor een vrouw of kind. Hij is gemaakt van zwart rundleer en is ook verkrijgbaar in het bruin rundleer. Om de armband gaan dan de ringen, zoveel als je zelf wilt. Op een ring kun je 10 tekens kwijt. Dit kunnen letters of symbolen zijn. De tekens worden in de ringen gelaserd. De sluiting is erg stevig en zit goed vast. De sluiting is magnetisch, daarnaast draai je deze ook nog eens vast in elkaar.

Het bestelproces

Bestellen van dit perfecte cadeau voor vader of moeder ging ook erg gemakkelijk. Voordat ik kon bestellen moest ik eerst mijn pols opmeten zodat ik de juiste maat kon bestellen. De leren armband is te verkrijgen in 6 maten, tussen de 14cm en 24cm, voor kinderen en volwassenen. Ik heb dus mijn pols opgemeten, die was 15,5 cm. Ik blijk dezelfde maat pols te hebben als kinderen tussen de 10 en 12 jaar hahaha, maar dat terzijde. Voor de juist maat armband moet je er 2,5 cm bij op tellen. Dan zoek je in de tabel de juiste maat op, heel simpel dus. Na het kiezen van de maat, kies je het aantal ringen dat je wenst. Vervolgens geef je aan wat je op de ringen wilt hebben. Voor mij waren dat de namen van mijn vier kinderen, allen met een hartje voor en achter hun naam.

De volgende dag al in huis

Namen op ringen, aemba d
Mooi gepersonaliseerd cadeau

Echt niet te geloven, ik had dit stukje handwerk zelfs de volgende dag al in mijn brievenbus (je kunt overigens ook voor pakketpost kiezen). De gepersonaliseerde armband zat in een mooi doosje. Er zat een klein kaartje bij, waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven, als je de armband cadeau wilt geven en een kaartje waarop een kortingscode staat voor en volgende bestelling. Ook zat er een zilverpoetsdoekje bij, zodat je de sluiting en de ringen mooi kunt houden.

Deze armband kun je bestellen bij KayaSieraden.nl

Wil je twinnen met je kind of zoek je een mooi cadeau dan heeft KAYA sieraden ook prachtige kettingen, die je helemaal kunt personaliseren. Zoals deze ketting met letter.

Heb jij al eens een gepersonaliseerd cadeau kado gegeven?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

33 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics