Veel vrouwen dragen alleen luxe lingerie wanneer ze indruk willen maken op hun (potentiële) partner. Zo verrassen veel vrouwen hun partner op het moment dat ze een romantisch avondje hebben gepland.

Veel lingerie merken haken in op speciale feestdagen zoals kerstmis en Valentijnsdag en promoten dan luxe lingerie. Alsof het een bekend gegeven is dat luxe lingerie alleen op speciale dagen aangetrokken mag worden. Op de overige dagen toveren veel vrouwen de simpele bh en slip weer uit de kast. Veel vrouwen beamen dat deze simpele varianten vaak het lekkerste zitten.

Wetenschappelijk bewijs is er nog niet maar veel vrouwen beamen ook dat luxe lingerie bijdraagt aan het zelfvertrouwen. Ze voelen zich opgewekter en frisser en vaak matcht de lingerie ook nog eens met de outfit van de dag. Zo hoeven vrouwen zich geen zorgen te maken over een zichtbaar slip randje. Het voordeel van een luxe string is namelijk dat het vaak samensmelt met de huid. Zo kan je zonder ongemak die mooie doorschijnende linnen broek aan.

Lingerie het hele jaar door

Veel vrouwen kunnen wel een extra portie zelfvertrouwen gebruiken. Dus in feite mag je jezelf het hele jaar luxe lingerie gunnen! En zeg nou eens eerlijk; waarom zou je jezelf die kans willen ontnemen? Natuurlijk is het wel belangrijk om lekker zittende luxe lingerie aan te schaffen. Er zijn heel wat merken die prachtige sets verkopen maar de hele dag rondlopen in een korset is ook weer te veel van het goede. Ga vooral langs kwalitatief goede lingeriezaken en laat jezelf tot in de puntjes adviseren. De dames die daar werken hebben verstand van zaken en weten precies wat jouw lichaam nodig heeft. Ook kun je bij ze aangeven in welke outfits je regelmatig rondloopt op werk. Draag je vaak een blouse? Dan kan de bh die je kiest de blouse nog extra tot zijn recht laten komen.

Comfortabel en zacht

Veel vrouwen associëren luxe lingerie met korsetten, ingewikkelde sluitingen en ongemakkelijke jarretels. Mannen kunnen hier vaak geen genoeg van krijgen, maar veel vrouwen willen deze exemplaren na een half uurtje alweer snel uittrekken. Het is een groot vooroordeel om te denken dat luxe lingerie ingewikkeld moet zijn. Zo zijn er heel wat lingerie merken die ook comfortabele zachte bh’s en slips verkopen. Er is genoeg keuze voor de vrouw die van gemak houdt maar tegelijkertijd ook luxe wil uitstralen. Laat je goed adviseren en ga vooral gezellig samen met je vriendinnen lingerie kopen. Zo hoef je je als vrouw niet ongemakkelijk te voelen en kunnen je vriendinnen ook nog hun mening geven over de verschillende exemplaren!

Lees ook:

Wat vind jij lekker zitten?

Geverifieerd door ExactMetrics