Thuisleven.com > Kinderen > Een cadeautje nodig: Kies vrij spel (deel 2)

Een cadeautje nodig: Kies vrij spel (deel 2)

Hallo allemaal. Halverwege dit jaar had ik een blog geschreven over Vrijspel. Die blog zou bestaan uit 2 delen. Vandaag het beloofde tweede deel. Lees je gezellig mee zodat ook jij een leuk cadeau weet om te schenken?

Wat gaan we doen?

We mochten de cupcake box testen van Vrijspel. Dit is een van de cadeauboxen voor kinderen die variëren van € 7,50 tot € 20,00. Wat zat er nu in onze box? In de Envelop zat behalve de confetti, een voucher voor een keer gratis zwemmen in een van de zwembaden (Tongelreep of ir. Ottenbad) te Eindhoven, een voucher voor een jeugdvoorstelling naar keuze in het Park Theater in Eindhoven, een kaart waarbij je 25% korting krijgt voor het hele gezin in het van Abbe Museum, Een puzzel en spelletjesboekje en een boekje met alle sportclubs in Eindhoven. Super leuk dus!

Nu hebben we het zwembad al uitgeprobeerd. Dat was echt een super gezellig uitje geworden! Maar laat ik eens gaan kijken of het bij Het Parktheater in Eindhoven ook zo makkelijk is om je voucher in te wisselen.  We hebben namelijk de musical Doornroosje van Van Hoorne Entertainment uitgekozen om naar toe te gaan. Er staat op de voucher dat alleen telefonisch reserveren of tegen inlevering van de voucher aan de kaartverkoopbalie het gebruik ervan mogelijk maakt. Dus zogezegd zo gedaan. Ik pak de telefoon en maak een reservering. De vriendelijke dame maakt er een notitie bij dat de voucher die betreffende dag in oktober ingeleverd zou worden. Top! Het werkt dus.

Gisteren (een anderhalve maand na het reserveren) zijn we naar het parktheater gegaan en ik kon de voucher inleveren. Ik kreeg zowel de gratis toegang voor 1 kind tot 12 jaar, alsmede de korting van 50% voor 1 volwassene. Nou, dat is toch voor de ouders ook prettig niet waar?

De musical

Scene uit de musical

Doornroosje is bijna 21 en moet gaan trouwen. Alle knappe jonge mannen worden uitgenodigd om naar het feest te komen. Alleen.. Doornroosje wordt verliefd  op een bode. Wat nu? En wat doen die Titus en Fien nu weer? Fien wil namelijk nog steeds de machtigste vrouw van het land worden. En dan dat spinnewiel? Zal het nog goed komen? En dan nog al die aanstekelijke liedjes. De hele zaal deed mee met Titus en Fien! Geweldig! En zeker voor de papa’s en mama’s ook erg leuk om naar toe te gaan. Heerlijke humor, lekker lachen en genieten van de show!

Conclusie

We hebben echt van deze voorstelling genoten. Het is super fijn om zo’n cadeau te krijgen van Vrij spel. Je kan zo heerlijk met je kind naar een voorstelling toe in het Theater en je kan zwemmen! Echt geweldig! Mijn kind vond het in ieder geval geweldig en vroeg na afloop van de voorstelling: “Mama, krijg ik volgend jaar weer zo een leuk cadeau voor mijn verjaardag?” Dat zegt toch alles denk ik. Dus zal ik deze box (en of een andere van Vrij Spel) aanraden? JAZEKER!

Heb jij dus binnenkort een feestje, maar weet je niet wat je geven moet? Geef een Vrijspel Cadeaubox cadeau! Gegarandeerd een succes! Je kunt ze vinden op vrijspelspeelkaart.nl. Wil je meer informatie over de musical Doornroosje van Van Hoorne Entertainment, kijk dan op: vanhoorne.com

Alvast veel plezier!

Hebben jullie al eens een andere Vrij spel uitgeprobeerd? Ik ben heel benieuwd! Laat je het me weten?

5 reacties